Louis Weyts zette in St-Martens-Bodegem dankzij tactisch inzicht en snelle benen het Vlaams kampioenschap op zijn naam.
Volledig scherm
Louis Weyts zette in St-Martens-Bodegem dankzij tactisch inzicht en snelle benen het Vlaams kampioenschap op zijn naam. © GTG

Tweedejaars Louis Weyts Vlaams kampioen: “Heel blij met mijn eerste trui ooit”

wielrennen nieuwelingenLouis Weyts heeft een trui beet. In het Vlaams-Brabantse St-Martens-Bodegem sprintte de tweedejaarsnieuweling naar de Vlaamse titel. De pion van VC ’t Meetjesland was sneller dan Axel Van Den Broek en Thorben Allaer.

 1. Christophe De Keyser bestrijdt Belgische top in grootste triatlon van het land: “Mijn enige wedstrijd voor eigen volk”
  Triatlon Brugge

  Christophe De Keyser bestrijdt Belgische top in grootste triatlon van het land: “Mijn enige wedstrijd voor eigen volk”

  Zaterdag wordt rond 17.15 uur ter hoogte van het Sasplein voor de 18de keer de Triatlon door Brugge op gang geschoten. Na twee jaar corona-ellende zonder wedstrijd maken atleten en toeschouwers zich op voor een sportieve hoogdag. Met name een kwarttriatlon in één van de meest tot de verbeelding sprekende decors: de historische binnenstad van Brugge en de polders van het Brugse Ommeland.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.