Stevig duel tussen Masis Voskanian (r.) en Jonas Laureys.
Volledig scherm
Stevig duel tussen Masis Voskanian (r.) en Jonas Laureys. © VDB

Tweede zege van seizoen voor Masis Voskanian en Winkel Sport: “Met een gerust gevoel naar bekerduel met Genk toeleven”

VOETBAL EERSTE NATIONALEEerstenationaler Winkel Sport heeft zijn tweede driepunter van het seizoen te pakken. Met tien man wisten de Winkelnaars in het slothalfuur nog het verschil te maken in hun thuismatch tegen VK Tienen (3-1). 

  1. De Ypres Historic Regularity blijft spannend na de eerste dag

    De Ypres Historic Regularity blijft spannend na de eerste dag

    De openingsavond van de derde editie van de Ypres Historic Regularity werd verreden in kletsnatte omstandigheden. In combinatie met het erg hoge ritme, met een closed road stage in Boezinge en 8 regelmatigheidsritten in de regio Kust-Diksmuide, en de donkere nacht, was het een verraderlijke openingsetappe. Enkele tenoren lieten zich verrassen, wat resulteert in een verrassende leidersplaats voor Eddy Snaet en Filip Deplancke in hun Porsche 911.
  2. Nick Hulsmans (Thes Sport): “Zware thuisnederlaag tegen Olympic Charleroi komt hard aan”

    Nick Hulsmans (Thes Sport): “Zware thuisneder­laag tegen Olympic Charleroi komt hard aan”

    Door de schorsing van Martijn Stefani moest T1 Patrick Witters sleutelen aan zijn elftal. Rechtsback Nick Hulsmans kreeg de taak als verdedigende middenvelder. Marnick Vermijl werd rechtsback en zijn broer Laurens Vermijl kreeg een positie achter de spitsen Bertaccini en Bammens. Het werd een ongeziene 0-5 thuisnederlaag tegen een sterk Olympic Charleroi. Al waren er verzachtende omstandigheden, want de Looienaars slikten in de eerste helft twee strafschoppen en twee rode kaarten. Na de rust moesten ze de kelk tot op de bodem ledigen.