Nina Coolman (4) staat vier jaar na elkaar in de finale van de Belgische beker.
Volledig scherm
Nina Coolman (4) staat vier jaar na elkaar in de finale van de Belgische beker. © Geert De Rycke

Tweede bekerfinale op rij voor VC Oudegem na bloedstollende strijd en een extra golden set

volleybal vrouwenVC Oudegem heeft voor het tweede jaar op rij de finale van de beker van België gehaald. Daarmee is het de vierde ploeg uit Oost-Vlaanderen die op zondag 27 februari in het Antwerpse Sportpaleis zal schitteren. Caruur Gent en Lindemans Aalst bij de mannen en VDK Gent en VC Oudegem bij de vrouwen zorgen voor heel wat volleybalweelde uit de streek.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Glenn Van Asten en KFC Bevel zetten in topper bij Zwijndrecht belangrijke stap in titelstrijd (1-1): “Ons doel zo snel mogelijk behalen”
  PREMIUM
  voetbal tweede provinciale A

  Glenn Van Asten en KFC Bevel zetten in topper bij Zwijn­drecht belangrij­ke stap in titel­strijd (1-1): “Ons doel zo snel mogelijk behalen”

  Leider KFC Bevel omzeilde zondagnamiddag misschien wel de moeilijkste klip van wat nog rest in de titelstrijd. Op bezoek bij ploeg-in-vorm Zwijndrecht deden de troepen van Cis Bosschaerts er goed aan niet te verliezen en die opdracht werd volbracht (1-1). Door de nederlaag van Hoboken gaat Bevel de laatste rechte lijn van vier wedstrijden in met vijf punten voorsprong op het nieuwe nummer twee, Zandhoven. Een kloof die zou moeten volstaan om de titel en bijhorende promotie naar eerste provinciale te vieren.