Thibaut De Smet pakte een domme rode kaart en voor Beerschot was het meteen game over.
Volledig scherm
Thibaut De Smet pakte een domme rode kaart en voor Beerschot was het meteen game over. © Photo News

Twee rode kaarten en alweer nul punten voor Beerschot: “Die tweede uitsluiting was gewoon dom”

Voetbal 1ABeerschot. Hoek. Klappen. U mag er zelf een zin mee vormen. Ook tegen Eupen was Beerschots match weer verloren nog voor ze goed en wel begon. Paars-wit zit na de 0-3 tegen de Panda’s aan 1 op 27. “Met tien was er eventueel nog wat mogelijk, maar toen we met negen vielen, was het over”, zucht kapitein Mike Vanhamel.

 1. Bram Poell (Wellen) na de 1-0-zege tegen Schoonbeek-Beverst: “Moeizaam, maar driepunter telt”

  Bram Poell (Wellen) na de 1-0-zege tegen Schoonbeek-Be­verst: “Moeizaam, maar driepunter telt”

  Een hoogstaande confrontatie tussen de buren Wellen en Schoonbeek-Beverst werd het zondag overduidelijk niet. De thuisploeg verzuimde lange tijd de partij in haar voordeel te beslissen. Uiteindelijk moest bezoeker Dampha nog een voetje bijsteken, waardoor de door de wind gedragen voorzet van Jens Meeus alsnog in doel verdween. Bram Poell besefte achteraf, dat hij enkele dotten van kansen niet benutte. “Ja, ik kreeg drie goede mogelijkheden, maar kon geen enkele daarvan in een doelpunt ombuigen. Uiteindelijk pakken we dan toch de zege en dat is wat er later in de stand is af te lezen”, blikt de Nederlander nuchter terug.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.