Thibaut De Smet pakte een domme rode kaart en voor Beerschot was het meteen game over.
Volledig scherm
Thibaut De Smet pakte een domme rode kaart en voor Beerschot was het meteen game over. © Photo News

Twee rode kaarten en alweer nul punten voor Beerschot: “Die tweede uitsluiting was gewoon dom”

Voetbal 1ABeerschot. Hoek. Klappen. U mag er zelf een zin mee vormen. Ook tegen Eupen was Beerschots match weer verloren nog voor ze goed en wel begon. Paars-wit zit na de 0-3 tegen de Panda’s aan 1 op 27. “Met tien was er eventueel nog wat mogelijk, maar toen we met negen vielen, was het over”, zucht kapitein Mike Vanhamel.

 1. Jeroen De Beule (Sezoens Bocholt) na knappe 23-32-overwinning in Tongeren: “We zijn klaar voor derby van het jaar met de komst van Sporting Pelt”

  Jeroen De Beule (Sezoens Bocholt) na knappe 23-32-overwin­ning in Tongeren: “We zijn klaar voor derby van het jaar met de komst van Sporting Pelt”

  HC Tongeren had zich de start in de BENE-League totaal anders voorgesteld. Met de komst van de regerende kampioen Sezoens Bocholt konden de Eburonen geen vuist maken. De Damburgers namen een verschroeiende start en na een kwartier was de partij al gespeeld. Na de rust controleerde Bocholt. Een glansrol was weggelegd voor Yannick Glorieux en Jeroen De Beule.
 2. Matig Olsa klaart klus in twee minuten tegen moedig Wetteren (2-1): “Minste prestatie van dit seizoen”
  voetbal tweede nationale A

  Matig Olsa klaart klus in twee minuten tegen moedig Wetteren (2-1): “Minste prestatie van dit seizoen”

  Olsa Brakel boekte in de derby tegen Wetteren zijn derde zege op rij en het werd meteen de zwaarst bevochten. Een matig geel-zwart had alle moeite om de stug verdedigende bezoekers uit verband te spelen. Integendeel, bij het begin van de tweede helft leek staartploeg Wetteren zowaar op weg naar een stunt, maar op amper twee minuten tijd stelde Olsa orde op zaken. Met negen op negen is Olsa mee met de kop van het klassement.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.