Thibau Nys wint ook de tweede rit in de Ronde van Vlaams-Brabant.
Volledig scherm
Thibau Nys wint ook de tweede rit in de Ronde van Vlaams-Brabant. © MGD

Twee op twee voor Thibau Nys in Ronde van Vlaams-Brabant: “Hopen op een goede tijdrit”

Wielrennen profsThibau Nys (Baloise Trek Lions) heeft na de openingsrit ook de tweede rit van de Ronde van Vlaams-Brabant gewonnen. Hij was donderdag de beste in de sprint in Goetsenhoven. Door deze nieuwe zege verstevigt Nys junior zijn leidersplaats. Han Devos (Urbano CT) uit Scherpenheuvel werd derde en verdedigt de komende dagen een top tien-klassement.

  1. Terugwedstrijd Asterix Avo tegen Olympiacos Piraeus in de voorronde van de Champions League-competitie: “Er zijn mogelijkheden, maar dan moet alles kloppen”

    Terugwed­strijd Asterix Avo tegen Olympiacos Piraeus in de voorronde van de Champions Lea­gue-competitie: “Er zijn mogelijkhe­den, maar dan moet alles kloppen”

    Het team van trainer-coach Kris Vansnick is in volle opbouw - zij hebben nog geen enkele competitiewedstrijd in de benen - en toch toonden de Asterix Avo-meisjes vorige week dat er zelfs in de Champions League knap volleybal kan getoond worden tegen het Griekse Piraeus, met al hun buitenlandse sterspeelsters. Omdat Asterix Avo vorige week in Griekenland de eerste set won en pas na 25-23 de vierde set verloor, zou men kunnen stellen dat er dinsdag (18:30 uur!) mogelijkheden zijn in de sporthal van Beveren tijdens de terugwedstrijd tegen Olympiacos.