De WRT Audi R8 LMS van Dries Vanthoor waarmee hij van de 55ste naar de tweede plaats zou rijden.
Volledig scherm
De WRT Audi R8 LMS van Dries Vanthoor waarmee hij van de 55ste naar de tweede plaats zou rijden. © TWENTY-ONE_CREATION

Twee Limburgers op podium in extreem zware en spannende editie van de 24 uur van Spa

Twee Limburgers werden tweede in de 73ste editie van de 24 uur van Spa: Dries Vanthoor en Louis Machiels. Dries Vanthoor werd in zijn WRT Audi tweede algemeen, maar moest de zege in de eindfase afstaan, Louis Machiels reed in zijn Ferrari naar een tweede plek in Pro/Am, een tweede plek die een einde maakt aan een pechreeks in de race in de Ardennen.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Leander Beirlant bezorgt Berchem Sport eerste zege tegen inefficiënt Cappellen (2-1): “Hier keken we enorm naar uit”

  Leander Beirlant bezorgt Berchem Sport eerste zege tegen ineffi­ciënt Cappellen (2-1): “Hier keken we enorm naar uit”

  De kop is er af voor Berchem Sport. Na het felbevochten gelijkspel van vorig weekend tegen Londerzeel pakten de Leeuwen zaterdag hun eerste driepunter van het seizoen, 2-1 werd het in de derby tegen Cappellen. Op basis van de hele wedstrijd konden de bezoekers aanspraak maken op een puntendeling, maar Berchem sprong efficiënter met z’n mogelijkheden om. Leander Beirlant scoorde beide goals voor de thuisploeg in de eerste helft.