Steffen De Schuyteneer op weg naar de tweede plaats in de ploegkoers.
Volledig scherm
Steffen De Schuyteneer op weg naar de tweede plaats in de ploegkoers. © GDR

Twee keer zilver voor Steffen De Schuyteneer op BK piste: “Tevreden ondanks mijn winnaarsmentaliteit”

BaanwielrennenDe familie De Schuyteneer mag fier zijn op Steffen. Hij veroverde midweek twee zilveren medailles op de Belgische pistekampioenschappen in Gent. De renner kennende hunkerde hij wellicht toch naar net iets meer. Tweede worden in de scratch en tweede worden in ploegkoers aan de zijde van Milan Van Den Haute is nochtans niet mis.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.