Liersekeeper Bernd Brughmans mist de competitiestart door een blessure.
Volledig scherm
Liersekeeper Bernd Brughmans mist de competitiestart door een blessure. © Mpics

Twee keer slecht nieuws voor Lierse: keeper Brughmans is zes weken out en zomerstage werd afgeblazen

Voetbal 1BOver één selectiekeuze moet Liersetrainer Tom Van Imschoot bij de competitiestart alvast niet meer nadenken. Doelman Bernd Brughmans (34) staat zes weken aan de kant, zodat de weg open ligt voor Jarno De Smet (22). De Smet was vorig seizoen meestal doublure van Brughmans en kwam toen zes keer in actie tijdens officiële wedstrijden.

 1. Coach Maxime Annys (KVK Wellen) na bekerwinst: “Tevreden, jazeker, maar er zijn nog werkpunten”
  voetbal

  Coach Maxime Annys (KVK Wellen) na bekerwinst: “Tevreden, jazeker, maar er zijn nog werkpunten”

  Kon KVK Wellen ons vorig seizoen al meer dan eens bekoren omwille van de fraaie combinaties, dan schatten wij het huidige team van T1 Maxime Annys nog iets hoger in. Coach Annys was tevreden over de aanpak van zijn jongens, maar waarschuwde ook meteen voor de trainingsarbeid die er nog te leveren valt. “Job done zou ik zeggen”, aldus Annys. “Vaak is het toch iets moeilijker tegen dergelijke tegenstrevers, vooral ook omdat zij toch goed blok konden zetten in die eerste twintig minuten. Eens wij dat doelpunt lukten, was het zaak om de controle te behouden, snel druk te zetten en dat heeft mijn ploeg goed gedaan.”
 1. Jens Reynders is teleurgesteld dat hij EK niet mag rijden en start deze week in Noorwegen: “Transfer naar andere ploeg? Geen commentaar”
  Wielrennen profs

  Jens Reynders is teleurge­steld dat hij EK niet mag rijden en start deze week in Noorwegen: “Transfer naar andere ploeg? Geen commentaar”

  ‘Jens Reynders (Sport Vlaanderen-Baloise) maakt de overstap naar Israël-Premier Tech.’ Dat stond maandag te lezen in verschillende kranten. Reynders zelf houdt de lippen stijf op elkaar, maar dat hij vertrekt bij zijn huidige team is duidelijk. “Eerst werd ik gelinkt aan UAE Emirates en nu is het Israël-Premier Tech. Ik kan er nog niks over zeggen, maar op 1 januari trek ik hoogstwaarschijnlijk een ander truitje aan”, vertelt Jens Reynders.