Gwen Duijsters heeft het scoren niet verleerd en wordt gefeliciteerd voor haar openingsdoelpunt. In de tweede helft zou de Genkse aanvalster nog een tweede keer raak treffen.
Volledig scherm
PREMIUM
Gwen Duijsters heeft het scoren niet verleerd en wordt gefeliciteerd voor haar openingsdoelpunt. In de tweede helft zou de Genkse aanvalster nog een tweede keer raak treffen. © Dick Demey

Twee doelpunten van Gwen Duijsters leveren KRC Genk Ladies nieuwe driepunter op tegen AA Gent: “Top drie blijft ons hoofddoel”

VROUWENVOETBAL Play-off 1 SUPER LEAGUEDe KRC Genk Ladies-trein blijft verder razen. De Genkies pakten tegen ‘zwart beest’ AA Gent hun derde zege op rij in play-off 1. Met dank aan Gwen Duijsters die de geblesseerde Lisa Petry verving en in iedere elf één keer scoorde. Met deze overwinning en hun 9 op 9 nestelt Genk zich tussen de titelfavorieten OHL en Anderlecht. Toch blijft Gwen Duijsters met beide voeten op de grond en pleit voor realisme: “Een topdrieplaats zou een bekroning zijn voor wederom een mooi seizoen waar we nieuwe stappen vooruit zetten.”