Onder aanvoering van kapitein Genks kapitein Sien Vandersanden boog KRC Genk Ladies een vroege Woluwse achterstand om in een eerste overwinning.
Volledig scherm
Onder aanvoering van kapitein Genks kapitein Sien Vandersanden boog KRC Genk Ladies een vroege Woluwse achterstand om in een eerste overwinning. © Dick Demey

Twee doelpunten van aanwinst Luna Vanzeir leveren KRC Genk Ladies meteen zege op: “Luna heeft snel haar draai gevonden”

Vrouwenvoetbal Super LeagueKRC Genk Ladies heeft op de openingsspeeldag meteen de eerste overwinning te pakken. Al liep dat niet van een leien dakje. Na amper vier minuten keken de Genkies reeds tegen een achterstand aan. Met twee treffers van aanwinst Luna Vanzeir zette de Genk Ladies de scheve situatie nog voor de rust recht. Woluwe kon in de tweede helft niet echt een vuist maken. “Noem het een verdiende collectieve zege, al heeft Luna Vanzeir met twee treffers op rij meteen haar visitekaartje afgeleverd”, zegt Genks kapitein Sien Vandersanden.

  1. Lennert Versmissen na de bekerwinst van Dessel: “Deze mentale opsteker hadden we nodig”
    bekervoetbal Antwerpen

    Lennert Versmissen na de bekerwinst van Dessel: “Deze mentale opsteker hadden we nodig”

    Het resterende programma in de vijfde ronde van de Croky Cup, begon vrijdagavond met een verrassing. Dessel, dat de voorbije weken in eerste nationale moeilijk zijn draai vond, zette met Virton een middenmotor uit de Challenger Pro League opzij. Voor de aanvang van het duel was er de vraag of dit bekerduel voor de Kempenaars op geen slecht moment zou komen. Na 120 minuten was het antwoord negatief. Integendeel.