Liam Fraser, een Canadese defensieve middenvelder van bijna 24 jaar, is bij SK Deinze de eerste wintertransfer.
Volledig scherm
Liam Fraser, een Canadese defensieve middenvelder van bijna 24 jaar, is bij SK Deinze de eerste wintertransfer. © Foto LevelUp

Twee doelmannen besmet: SK Deinze overweegt aanvraag tot uitstel van match bij leider Westerlo

VOETBAL 1BHet duel tussen Westerlo en Deinze (1B) zaterdagavond staat op de helling. Twee doelmannen liepen een coronabesmetting op en zitten in quarantaine. Donderdag beslist Deinze of een aanvraag tot uitstel wordt ingediend.

  1. Spencer Littleson (Limburg United)na 70-78 thuisnederlaag tegen Donar Groningen: “Er had meer ingezeten, want het stokte in de afwerking”

    Spencer Littleson (Limburg United)na 70-78 thuisneder­laag tegen Donar Groningen: “Er had meer ingezeten, want het stokte in de afwerking”

    In de derde ronde van de BNXT play-offs kregen we in een goed gevulde Alverberg het duel der bekerwinnaars tussen Limburg United en Donar Groningen. Het werd een spannende, mooie wedstrijd tussen twee teams die aan elkaar gewaagd zijn. Alleen stokte het in de afwerking bij United en topteam Groningen met het grootste budget van Nederland stak de overwinning (70-78) op zak. Dinsdagavond om 19u30 is er in een kolkende topsporthal van MartiniPlaza de return.