Tom Van Walle (2): "Al onze energie en onze aandacht gaat naar deze Continental Cup. Daarom lieten we het FIVB-toernooi in Mexico vallen."
Volledig scherm
Tom Van Walle (2): "Al onze energie en onze aandacht gaat naar deze Continental Cup. Daarom lieten we het FIVB-toernooi in Mexico vallen." © Photo News

Twee Belgische beachteams strijden in Oostenrijk voor de allerlaatste kansen op kwalificatie voor de Olympische Spelen in Tokio

BeachvolleybalDe ‘Belgian Beach Boys’ Tom van Walle en Dries Koekelkoren stomen zich momenteel klaar voor de Continental Cup. Dit plaatsingstoernooi voor de Olympische Spelen van Tokio wordt gespeeld in een erg aparte formule. Voor deze speciale ‘format’ heeft men twee duo’s per land nodig. Martijn Colson en Dennis Deroey zijn als tweede Belgisch team geslecteerd. Woensdag vertrekken de vier beachtoppers naar het Oostenrijkse Baden.

  1. Raceteam SRT uit Merchtem herschikt bezetting: “Soms moet je beslissingen nemen in functie van het team”
    autosport

    Raceteam SRT uit Merchtem herschikt bezetting: “Soms moet je beslissin­gen nemen in functie van het team”

    De plaats van afspraak voor de derde meeting van het Europese GT4-seizoen was het duinencircuit Zandvoort, in het kader van de Nederlandse manche van de GT World Challenge Europe. De GT4 European Series deden het zoals steeds met twee races van zestig minuten. Olivier Hart en Luca Bosco bezorgden SRT de eerste bekers en bloemen van het seizoen. De jonge Nederlander en Italiaan vormden meteen een hecht duo en lieten zien dat SRT op Europees vlak nog steeds meespeelt.