Tom Van Walle (2): "Al onze energie en onze aandacht gaat naar deze Continental Cup. Daarom lieten we het FIVB-toernooi in Mexico vallen."
Volledig scherm
Tom Van Walle (2): "Al onze energie en onze aandacht gaat naar deze Continental Cup. Daarom lieten we het FIVB-toernooi in Mexico vallen." © Photo News

Twee Belgische beachteams strijden in Oostenrijk voor de allerlaatste kansen op kwalificatie voor de Olympische Spelen in Tokio

BeachvolleybalDe ‘Belgian Beach Boys’ Tom van Walle en Dries Koekelkoren stomen zich momenteel klaar voor de Continental Cup. Dit plaatsingstoernooi voor de Olympische Spelen van Tokio wordt gespeeld in een erg aparte formule. Voor deze speciale ‘format’ heeft men twee duo’s per land nodig. Martijn Colson en Dennis Deroey zijn als tweede Belgisch team geslecteerd. Woensdag vertrekken de vier beachtoppers naar het Oostenrijkse Baden.

  1. Glenn van Parijs en Stijn Lowette samen goed voor één zege en drie podia in Porsche Carrera Cup in Zandvoort
    autosport

    Glenn van Parijs en Stijn Lowette samen goed voor één zege en drie podia in Porsche Carrera Cup in Zandvoort

    Drie podia en een zege, dat is de oogst van NGT Racing tijdens de derde meeting van de Porsche Carrera Cup Benelux, afgelopen weekend op Circuit Zandvoort en vooral de racende Hasselaars droegen daartoe bij. Glenn van Parijs behaalde zijn eerste zege van het seizoen en blijft zo in de running voor de felbegeerde titel. Hij reed twee ijzersterke wedstrijden, na een wat minder resultaat tijdens de kwalificaties en eindigde derde op zaterdag en won de race op zondag. Stijn Lowette werd tweemaal tweede in de AM-categorie en blijft zo ook meedingen naar de titel in zijn categorie.