Twan Wiltenburg (rechts) kwam tegen Borgworm niet uit de huppelhoek: “Ik kan enkel maar voort blijven trainen en mijn best doen telkens ik mag inkomen.”
Volledig scherm
Twan Wiltenburg (rechts) kwam tegen Borgworm niet uit de huppelhoek: “Ik kan enkel maar voort blijven trainen en mijn best doen telkens ik mag inkomen.” © Geert De Rycke

Twan Wiltenburg (Lindemans Aalst): “Winnen in Achel is de boodschap”

Volleybal Challenge final 4Een gehavend Lindemans Aalst nam op de openingsspeeldag van de Challenge Final 4 vlot de maat van een zwak Borgworm. Zaterdagavond wacht de Oost-Vlamingen een moeilijkere opdracht. Achel is wellicht de taaiste tegenstander in de strijd om de vijfde plaats. We blikten vooruit met middenman Twan Wiltenburg.

 1. Lennert De Smul één van de aanwinsten van FC Mandel United: “Een nieuwe uitdaging na een lastige periode”
  voetbal eerste nationale

  Lennert De Smul één van de aanwinsten van FC Mandel United: “Een nieuwe uitdaging na een lastige periode”

  Bij eerstenationaler FC Mandel United krijgt de ploeg voor volgend seizoen stilaan vorm. Vijf nieuwkomers werden reeds officieel voorgesteld en in de komende weken mogen er nog een vijf- à zestal extra versterkingen verwacht worden. Wie we volgend seizoen zeker al in het outfit van Mandel United zullen zien, is de 24-jarige Lennert De Smul, een talentrijke linksvoetige verdediger.
 2. Eendracht Wervik rouwt om verlies van erevoorzitter André Ollevier (79), ook KVK Westhoek is diepbedroefd door het overlijden van zijn hoofdsponsor
  voetbal eerste provinciale

  Eendracht Wervik rouwt om verlies van erevoorzit­ter André Ollevier (79), ook KVK Westhoek is diepbe­droefd door het overlijden van zijn hoofdspon­sor

  Eersteprovincialer Eendracht Wervik is diep bedroefd door het overlijden van erevoorzitter en zetelfabrikant André Ollevier (79), de man met de eeuwige rode trui. Jarenlang was hij sponsor van diverse sportclubs, zoals Excelsior Moeskroen en KVK Westhoek uit tweede nationale. Hij verloor de strijd tegen een slepende ziekte.
 3. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Herbekijk hier de overwinning van Julian Alaphilippe in de Waalse Pijl
  Play

  Herbekijk hier de overwin­ning van Julian Alaphilip­pe in de Waalse Pijl

 2. HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vansevenant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”
  Play
  Wielrennen

  HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vanseve­nant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”

  21 april