HT Zwijnaarde staat momenteel tiende in derde provinciale B: “Dat lijkt alsof we het niet goed doen, maar we tellen slechts zes punten minder dan de derde plaats"
Volledig scherm
HT Zwijnaarde staat momenteel tiende in derde provinciale B: “Dat lijkt alsof we het niet goed doen, maar we tellen slechts zes punten minder dan de derde plaats" © Kimberly Penne / RV

Twaalf goals in drie matchen voor Josse Vekeman (HT Zwijnaarde): “Ik kan het ook niet geloven”

voetbal derde provinciale BHT Zwijnaarde maakte zondag brandhout van Tenstar Melle. Ondanks een uitsluiting halverwege de eerste helft won het met 1-8 dankzij vijf treffers van Josse Vekeman. Met twaalf goals in zijn jongste drie wedstrijden zit de aanvoerder in bloedvorm.

  1. Adam Bartos (Maaseik) na de winst tegen Menen: “In Gent moet het beter”
    PREMIUM
    Lotto Volley Liga

    Adam Bartos (Maaseik) na de winst tegen Menen: “In Gent moet het beter”

    Greenyard Maaseik heeft zich woensdag niet verslikt in Menen. Al zat er dat na de eerste set wel aan te komen. De Maaslanders waren niet bij de les en daar profiteerde Menen optimaal van. Pas vanaf de derde set kwam Maaseik op toerental. “Net op tijd, hé”, lacht Adam Bartos. “Het was in het begin van de wedstrijd niet goed. Waarom? Omdat we met de verkeerde ingesteldheid gestart zijn. Winnen tegen Roeselare is geen rode loper. Dat was duidelijk.”