Tuur Dens liet zich vooral op tijdsnummers gunstig opmerken.
Volledig scherm
Tuur Dens liet zich vooral op tijdsnummers gunstig opmerken. © Geert De Rycke

Tuur Dens laat zich gelden in eerste Zesdaagse van Gent: “Zes dagen lang genoten van het publiek”

BaanwielrennenTuur Dens (21) is in zijn allereerste Zesdaagse van Gent bij de profs op de twaalfde plaats geëindigd. Hij streed aan de zijde van de Deense veteraan Marc Hester. Om mee te spelen in het eindklassement was het duo nog een maatje te klein, maar op een aantal individuele nummers liet Dens zich zeer gunstig opmerken.

  1. Fusieclub VC Leest stuurt plannen noodgedwongen bij en start volgend seizoen alleen in vierde provinciale: “Onvoldoende budget om ook in eerste te voetballen”

    Fusieclub VC Leest stuurt plannen noodgedwon­gen bij en start volgend seizoen alleen in vierde provincia­le: “Onvoldoen­de budget om ook in eerste te voetballen”

    VC Leest, de nieuwe fusieclub die ontstaat uit Rapid Leest en Leest United, komt volgend seizoen uit in vierde provinciale. Niet geheel volgens het initiële plan, want bij de voorstelling van het project vorig jaar zou de club met een eerste elftal aantreden in de reeksen waarin zowel Rapid als United uitkomen. Maar als gevolg van ‘nieuwe elementen’ die de voorbije weken opdoken, zagen de initiatiefnemers zichzelf genoodzaakt om die plannen bij te sturen.