Yannick Paeleman met één van zijn laattse vrijworpen. Het clubicoo is dit seizoen assitent van coach Jan Matheus.
Volledig scherm
Yannick Paeleman met één van zijn laattse vrijworpen. Het clubicoo is dit seizoen assitent van coach Jan Matheus. © RV

TT Turnhout opent de competitie op Limburg United C. Coach Jan Matheus: “Door blessures nog niet met een volledige ploeg kunnen spelen of trainen.”

basketbal landelijkTT Turnhout opent de competitie in eerste landelijke met een verplaatsing zondagavond naar Limburg United C. De fusieploeg onderging heel wat wijzigingen de voorbije zomer en begint met een nieuwe coachingstaff en vijf aanwinsten aan het nieuwe seizoen.

 1. Na drie rugoperaties en meer dan twee jaar blessureleed maakt Yannick Cornelissen weer zijn opwachting bij BBC Geel
  basketbal top division one

  Na drie rugopera­ties en meer dan twee jaar blessure­leed maakt Yannick Cornelis­sen weer zijn opwachting bij BBC Geel

  Pijnlijke maar vermijdbare nederlaag voor BBC Geel. Een voorsprong van tien punten bleek in het slotquarter niet voldoende voor de zege (65-67). Phantoms Boom ontving het cadeau met open armen. Ondanks het verlies toch ook positief nieuws voor de Kempense club: na meer dan twee jaar blessureleed verscheen Yannick Cornelissen weer op het terrein.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.