Dries Vrancken hier in actie met zijn team FULL Hasselt, pakte afgelopen weekend zijn eerst cap bij de Futsal Red Devils. België won de oefenpartij tegen Nederland met 1-0.
Volledig scherm
Dries Vrancken hier in actie met zijn team FULL Hasselt, pakte afgelopen weekend zijn eerst cap bij de Futsal Red Devils. België won de oefenpartij tegen Nederland met 1-0. © Borgerhoff

Truienaar Dries Vrancken pakt zijn eerste cap bij de Futsal Red Devils: “Op drie jaar tijd van vriendenploeg Borussia Gingelom naar nationale ploeg”

FutsalHet gaat razend snel met de carrière van Dries Vrancken. Drie jaar geleden stond de Truienaar nog onder de lat bij vierdeprovincialer Borussia Gingelom. Daarna verhuisde hij naar Wellen, waar  Futsal Hasselt hem een jaartje later kwam wegplukken. Zijn sterk debuut in de Belgisch hoogste reeks ging niet onopgemerkt voorbij. Bondscoach Karim Bachar beloonde zijn puike prestaties met een selectie bij de nationale A-ploeg futsal.

 1. Succestrainer Albert Bers overleden op 89-jarige leeftijd: “Hele mooie tijden beleefd”
  voetbal

  Succestrai­ner Albert Bers overleden op 89-jarige leeftijd: “Hele mooie tijden beleefd”

  Vorige week stond de Belgische voetbalwereld even stil bij het overleden van trainer Albert Bers. Niet meer dan logisch natuurlijk als je ’s mans palmares overschouwt. De Limburger, vader van Philippe Bers (ex-trainer Linden, Wezemaal en Kampenhout), was niet alleen de eerste bondscoach van de nationale vrouwenploeg, hij leidde ook clubs als Winterslag en Germinal Ekeren naar de titel in tweede klasse.
 1. Merlier: "Ik zei al de hele week dat ik voor bloemen ging zorgen"
  Play
  Wielrennen

  Merlier: "Ik zei al de hele week dat ik voor bloemen ging zorgen"

 2. Geniet hier van de twee fantastische treffers uit OHL-Antwerp
  Play

  Geniet hier van de twee fantasti­sche treffers uit OHL-Ant­werp