Een archiefbeeld van Roel Rymen met Yoni Buyens.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van Roel Rymen met Yoni Buyens. © Gmax

Trouwe clubsoldaat Roel Rymen stopt als teammanager van Lierse: “Doorstart in 2018 was belangrijkste wapenfeit”

Voetbal CPLHalf januari laat Lierses teammanager Roel Rymen na dertien jaar trouwe dienst het Herman Vanderpoortenstadion definitief achter zich. Rymen gaat een professionele uitdaging aan buiten het voetbal. “Maar ik ben en blijf supporter van Lierse”, benadrukt de clubman.

 1. Afscheidnemende Remko Baudewyns en HO Wolvertem Merchtem op puntenjacht tegen Elene-Grotenberge: “Eerste driepunter van het nieuwe jaar stilaan een must”

  Afscheidne­men­de Remko Baudewyns en HO Wolvertem Merchtem op punten­jacht tegen Elene-Grotenber­ge: “Eerste driepunter van het nieuwe jaar stilaan een must”

  HO Wolvertem Merchtem speelt zondagnamiddag gastheer voor het één punt minder tellende Elene-Grotenberge. Gezien de povere resultaten van de voorbije weken en het feit dat de ploegen onderin ook steeds meer en meer punten beginnen rapen, is de kloof met de gevaarlijke plaatsen niet zo groot meer voor Remko Baudewyns en maats.
 2. Spits Bob Straetman weet wat zijn ploeg Ninove te doen staat: “Zes op zes zal ons boost geven”
  Voetbal eerste nationale

  Spits Bob Straetman weet wat zijn ploeg Ninove te doen staat: “Zes op zes zal ons boost geven”

  Het is money time voor KVK Ninove. Na de jaarwissling pakten de groenhemden een magere 2 op 15. De ploeg is weggezakt naar een voorlaatste plaats in het klassement. Met een bezoek bij rode lantaarn Mandel United zaterdagavond en volgende week een thuismatch tegen het als derde laatste geklasseerde Hoogstraten staan de jongens van caoch Haydock voor twee cruciale weken in de strijd tegen de degradatie.
 3. FCV Dender ontslaat coach Regi Van Acker
  voetbal challenger pro league

  FCV Dender ontslaat coach Regi Van Acker

  Na de nipte en onverdiende nederlaag tegen SK Deinze besliste het bestuur van FCV Dender coach Regi Van Acker en zijn assistent Benny Van Polfliet te ontslaan. De Waaslander combineerde de trainersjob met de job van technisch directeur. Die laatste taak wordt overgenomen door Bart Van Renterghem (ex-coach van Eendracht Aalst) als sportief adviseur van de club. Hij deed al scouting voor FCV Dender. David Gevaert is topkandidaat om als nieuwe coach aan de slag te gaan. Hij was onder meer werkzaam bij Eendracht Aalst, Antwerp FC, Excelsior Virton en SK Deinze.