De 19-jarige Tristan Ceusters brak dit seizoen door in het eerste elftal van Wijgmaal en wil zich nog tonen in de laatste rechte lijn van de competitie.
Volledig scherm
De 19-jarige Tristan Ceusters brak dit seizoen door in het eerste elftal van Wijgmaal en wil zich nog tonen in de laatste rechte lijn van de competitie. © Jorghé Van Hecke

Tristan Ceusters en Olympia Wijgmaal gaan bij Houtvenne op zoek naar eerste overwinning van 2022: “Het moet ook eens meezitten”

voetbal tweede nationale BSlaagt Olympia Wijgmaal er komend weekend eindelijk in om voor het eerst sinds eind november nog eens de volle buit te pakken? Het is alleszins een zoveelste match van de waarheid voor de troepen van coach De Pauw, met rode lantaarn Houtvenne als tegenstander.

 1. Ruben Mathijs en Izegem gooien titelstrijd helemaal open na monsterzege tegen leider Eynatten-Raeren, maar: “We zijn er nog lang niet”
  PREMIUM
  handbal eerste nationale

  Ruben Mathijs en Izegem gooien titel­strijd helemaal open na monsterze­ge tegen leider Eynatten-Rae­ren, maar: “We zijn er nog lang niet”

  Drie op drie voor HBC Izegem in de play-offs van eerste nationale. Na eerdere zeges tegen Houthalen en Hasselt wisten de West-Vlamingen nu ook leider Eynatten-Raeren te kloppen en met een spectaculaire 24-37-zege huiswaarts te keren. Izegem komt zo aan de leiding en telt net als de Oostkantonners tien punten. Sasja HC, de eerstvolgende tegenstander van de Izegemnaars, telt één punt achterstand op dit duo.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.