Michael Schouwaerts is ervan overtuigd dat triatlons perfect coronaproof kunnen georganiseerd worden en roept de verschillende overheden in ons land dan ook op om meer prespectieven te bieden aan de organisatoren van wedstrijden en de triatleten zelf.
Volledig scherm
Michael Schouwaerts is ervan overtuigd dat triatlons perfect coronaproof kunnen georganiseerd worden en roept de verschillende overheden in ons land dan ook op om meer prespectieven te bieden aan de organisatoren van wedstrijden en de triatleten zelf. © Photo News

Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectieven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”

TriatlonNa een jaar waarin het aantal triatlonwedstrijden in eigen land op twee handen te tellen zijn, ziet er naar uit dat onder de huidige coronarestricties er ook in mei weinig tot geen triatlon- of duatlonwedstrijden in ons land georganiseerd zullen worden. Zowel organisatoren als atleten vragen om duidelijkheid, maar voorlopig zijn de perspectieven voor de sport die de laatste jaren duidelijk in de lift zat in ons land op korte termijn niet meteen hoopgevend. “Nochtans is triatlon de sport bij uitstek die perfect coronaproof kan georganiseerd worden”, benadrukt Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts.

 1. Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal
  Play

  Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal

 2. Bekijk hier de hoogtepunten uit Man City-PSG
  Play

  Bekijk hier de hoogtepun­ten uit Man City-PSG