De Triatlon van Vlaanderen in Oudenaarde wordt volgend jaar vervroegd naar zondag 23 mei. De wedstrijd zal voorafgegaan worden door een duatlonwedstrijd die deel uitmaakt van een nieuw regelmatigheidscriterium.
Volledig scherm
De Triatlon van Vlaanderen in Oudenaarde wordt volgend jaar vervroegd naar zondag 23 mei. De wedstrijd zal voorafgegaan worden door een duatlonwedstrijd die deel uitmaakt van een nieuw regelmatigheidscriterium. © Lieke D'hondt

Triatlon Vlaanderen stippelt nieuw regelmatigheidscriterium uit: “Duatlon nieuw leven inblazen”

Nadat de duatlonsport in ons land de voorbije jaren op sterven na dood was, probeert Triatlon Vlaanderen de sportdiscipline waarin we toch al enkele wereldkampioenen kenden, nieuw leven in te blazen. Zo komt er in samenwerking met de Waalse federatie een regelmatigheidscriterium van zeven wedstrijden. Op het programma staan onder meer wedstrijden in Oudenaarde, Pittem, Kortrijk en Ieper. De laatste twee manches zijn bekende duatlonorganisaties in Halle en Herentals.

 1. Nikos Kainourgios, surprise van de chef in de spits bij Zulte Waregem: “Twee goals, een droom die uitkomt”
  VOETBAL 1A

  Nikos Kainourgi­os, surprise van de chef in de spits bij Zulte Waregem: “Twee goals, een droom die uitkomt”

  Als de nood het hoogst is, moet je als coach kunnen verrassen. Zulte Waregem stuit in zijn zoektocht naar offensieve versterking op zijn financiële limieten, maar dat weerhoudt trainer Francky Dury er niet van dan maar zelf een nieuwe aanvaller uit zijn hoge hoed te toveren. Nikos Kainourgios, in anderhalf jaar amper aan bod gekomen, had al zijn aandeel in de goede maand december met een uitstekende prestatie als offensieve linksachter op Antwerp, en nu toonde de 22-jarige Griek dat hij ook diep in de spits aardig uit de voeten kan. “En meteen twee goals, hier had ik nooit van durven dromen”, weet Kainourgios met zijn vreugde geen blijf.
 1. Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"
  Play

  Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"

 2. De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuwmatch’: alle beelden van speeldag 21
  Play
  Jupiler Pro League

  De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuw­match’: alle beelden van speeldag 21

  18 januari