Anthony Bova, die in het tussenseizoen verhuisde naar Rebecq, was bij RWDM uitgegroeid tot publiekslieveling.
Volledig scherm
Anthony Bova, die in het tussenseizoen verhuisde naar Rebecq, was bij RWDM uitgegroeid tot publiekslieveling. © GTG

Trekt RWDM in oefenwedstrijd op Rebecq de positieve trend door na zeges tegen Overijse en Genk?

voetbal 1BMet een trip naar de Waalse tweedenationaler Rebecq is RWDM reeds aan zijn achtste oefenwedstrijd toe in deze voorbereiding. Het wordt zeker een speciale ontmoeting, want in het tussenseizoen maakte de Molenbeekse publiekslieveling Anthony Bova de overstap naar zijn gewezen club. De wedstrijd gaat door op zaterdag om 19 uur. 

 1. Matthijs Verhanneman (Knack Roeselare): “Zaterdag tijdens de Supercup tonen hoe ver we reeds staan”
  volleybal eml

  Matthijs Verhanne­man (Knack Roeselare): “Zaterdag tijdens de Supercup tonen hoe ver we reeds staan”

  Als aanloop naar de volleybalcompetitie in de splinternieuwe ‘Lotto Volley League’ wordt zaterdagavond in de Tomabelhal van Roeselare de ‘Supercup’ georganiseerd. Een fijn extraatje voor landskampioen Knack Roeselare en bekerwinnaar Caruur Gent. Het gaat vooral om het prestige dat aan deze beker verbonden is. “Als je hem wint, staat zo’n Supercup toch maar mooi op je palmares”, verklaart Matthijs Verhanneman, 15 jaar actief bij de Knack-ploeg.
 2. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 1. Coach Jan Van Huffel (Caruur Gent): “We mogen zaterdag de Supercup spelen omdat we dat verdiend hebben”
  volleybal

  Coach Jan Van Huffel (Caruur Gent): “We mogen zaterdag de Supercup spelen omdat we dat verdiend hebben”

  In de hoogste volleybalreeks bij de mannen begint de competitie officieel volgende week. Dit weekend rolt de splinternieuwe ‘Lotto Volley League’ een mooie, rode loper uit voor de bekerwinnaar van vorig jaar Caruur Gent en de huidige landskampioen Knack Roeselare. De Supercup wordt zaterdagavond in de Tomabelhal georganiseerd. Een prestigeduel waar verder weinig aan vast hangt. Maar het is wel iets om naar uit te kijken.