Anthony Bova, die in het tussenseizoen verhuisde naar Rebecq, was bij RWDM uitgegroeid tot publiekslieveling.
Volledig scherm
Anthony Bova, die in het tussenseizoen verhuisde naar Rebecq, was bij RWDM uitgegroeid tot publiekslieveling. © GTG

Trekt RWDM in oefenwedstrijd op Rebecq de positieve trend door na zeges tegen Overijse en Genk?

voetbal 1BMet een trip naar de Waalse tweedenationaler Rebecq is RWDM reeds aan zijn achtste oefenwedstrijd toe in deze voorbereiding. Het wordt zeker een speciale ontmoeting, want in het tussenseizoen maakte de Molenbeekse publiekslieveling Anthony Bova de overstap naar zijn gewezen club. De wedstrijd gaat door op zaterdag om 19 uur. 

 1. Simon Van Brussel gaat met Ronse op zoek naar derbyzege: “Niet alleen met goed voetbal, maar ook met goed resultaat”
  voetbal tweede nationale A

  Simon Van Brussel gaat met Ronse op zoek naar derbyzege: “Niet alleen met goed voetbal, maar ook met goed resultaat”

  Na twee nederlagen met het kleinste verschil kreeg SK Ronse vorige week tegen Westhoek eindelijk loon naar werken. Met verzorgd en efficiënt voetbal liepen de blauwhemden tot 4-0 uit. Toch werd het door het blessureleed van heel wat sterkhouders nog spannend in het slot. De eerste zege heeft het jonge Ronse wel vertrouwen gegeven. Dat vertrouwen kwam er op het juiste moment met het oog op de derby tegen Oudenaarde zaterdagavond.
 2. SV Anzegem-doelman Jonas Uytterhaegen is op zijn hoede voor Overijse: “Heel gefocust voetballen én de kansen afmaken”
  Voetbal derde Nationale A

  SV Anzegem-doel­man Jonas Uytterhae­gen is op zijn hoede voor Overijse: “Heel gefocust voetballen én de kansen afmaken”

  SV Anzegem begon goed aan het seizoen in derde nationale A. Met een 6 op 9 staat het op een verdienstelijke zesde plaats in de rangschikking. KHO Wolvertem-Merchtem werd in de seizoensopener met 2-0-verliescijfers huiswaarts gestuurd en ook in St.-Genesius-Rode werd met 0-4 gewonnen tegen KFC Rhodienne-De Hoek. Op Voorde-Appelterre wilde het vorige week niet zo goed lukken en werd er met 2-0 verloren.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.