Nick Bätzner (midden) was van goudwaarde voor KV Oostende tegen Eupen
Volledig scherm
Nick Bätzner (midden) was van goudwaarde voor KV Oostende tegen Eupen © BELGA

Trekt Nick Bätzner (KV Oostende) de goeie vorm door tegen Charleroi? “We hebben vertrouwen getankt”

VOETBAL 1AOnder meer onder regie van Nick Bätzner trok KV Oostende tegen Eupen de eerste overwinning in vijf competitiewedstrijden over de streep. Met zijn knappe 2-1 bezorgde de Duitse middenvelder zijn club weer wat ademruimte. “We willen de goeie prestatie van vorig weekend herhalen.”

 1. FordStore Feyaerts kiest voor Giovanni Van Lil in Ford Fiesta Sprint Cup
  autosport

  FordStore Feyaerts kiest voor Giovanni Van Lil in Ford Fiesta Sprint Cup

  In de Belgische Ford Fiesta Sprint Cup zal het kampioenenteam van FordStore Feyaerts in 2022 met de Antwerpenaar Giovanni Van Lil samenwerken. Dat FordStore Feyaerts voor hun vijfde seizoen kiest voor ex-Junior Giovanni Van Lil als kopman maakt duidelijk dat het team uit Haacht resoluut voor de titel wil gaan, nadat zij eerder al twee keer kampioen werden in het Ford Dealer Team Championship en met Leuvenaar Kenny Herremans in 2020 ook het BK wonnen.
 2. Voorlopig 67 koersen op Limburgse kalender, nieuwe voorzitter komt uit Borgloon
  Wielrennen

  Voorlopig 67 koersen op Limburgse kalender, nieuwe voorzitter komt uit Borgloon

  Op de algemene vergadering van de Limburgse afdeling van Cycling Vlaanderen wordt er vrijdag niet alleen een nieuwe voorzitter gekozen, ook de wielerkalender komt er aan bod. In het voorstel van kalender staan er voorlopig 67 wegwedstrijden. Dat zijn er alvast minder dan in 2021. De nieuwe voorzitter van de Limburgse afdeling komt uit Borgloon, want de kandidaten Freddy Lowette en Alex Onclin wonen beide in de Zuid-Limburgse stad.