Zomerclub TRGB krijgt in de toekomst twee indoorvelden en zal dan ook in de winter bruisen van het leven.
Volledig scherm
Zomerclub TRGB krijgt in de toekomst twee indoorvelden en zal dan ook in de winter bruisen van het leven. © RV

TRC Groot-Bijgaarden organiseert eerste toernooi sinds de start van het zomerseizoen: “Al meer dan 120 deelnemende teams”

tennisOok voor de vele competitietennissers is het stilaan uitkijken naar de versoepelingen van 9 juni. En met hen ook de tennisclubs, die vanaf dan eindelijk opnieuw toernooien mogen organiseren. Onder meer bij TRC Groot-Bijgaarden is de opluchting groot, want hun dubbeltoernooi is het allereerste dat op de kalender staat vooraleer de zomer in alle hevigheid losbarst.

 1. Pieter Heemeryck opent seizoen met knappe zesde plaats in Ironman Lanzarote: “Nog niet het gevoel dat ik hoopte te hebben”
  PREMIUM
  Triatlon

  Pieter Heemeryck opent seizoen met knappe zesde plaats in Ironman Lanzarote: “Nog niet het gevoel dat ik hoopte te hebben”

  Terwijl het in eigen land nog een dikke maand wachten is op de eerste officiciële triatlon vond in Lanzarote afgelopen weekend al de eerste halve Ironman plaats. Tal van internationale toppers verschenen er aan de start. Onze landgenoten deden het meer dan behoorlijk op Spaanse bodem. Pieter Heemeryck werd er de beste Belg met een knappe zesde plaats. De Duitser en olympiër Justus Nieschlag won de eerste topwedstrijd op Europese bodem.
 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.