Volledig scherm
© BELGA

Transfertargets haken af, Togui mag vertrekken: diepe spits gezocht bij KV Mechelen

Voetbal Eerste klasse AEen diepe spits halen in de winter: ‘t Is geen sinecure. Dat blijkt nog maar eens bij KV Mechelen. Malinwa tastte al verschillende pistes af, maar ving telkens bot. Maar heeft Wouter Vrancken wel een extra spits nodig? 

0 reacties

 1. In een coronavrij Australië wint Mathijs Casteele een lokale 5km : “Mentaal deed het deugd om nog eens een wedstrijd te lopen”
  Atletiek

  In een coronavrij Australië wint Mathijs Casteele een lokale 5km : “Mentaal deed het deugd om nog eens een wedstrijd te lopen”

  Terwijl er in België nog steeds geen sprake is van atletiekwedstrijden, mogen atleten in andere delen van de wereld wel al terug hun spikes bovenhalen. In Australië is het zomerseizoen ondertussen zelfs in behoorlijk normale omstandigheden van start gegaan. Mathijs Casteele, die al bijna een jaar in Australië verblijft, nam er afgelopen zondag voor het eerst deel aan een wedstrijd en hij won meteen ook in een wedstrijdrecord. “Eigenlijk was ik gewoon blij om eens niet alleen te moeten lopen”, klinkt het.
 2. “Sportief verantwoordelijke Wim Van Uffel (KAC Betekom): “Enkel heropstarten als kantines open mogen”

  “Sportief verantwoor­de­lij­ke Wim Van Uffel (KAC Betekom): “Enkel heropstar­ten als kantines open mogen”

  De competitie terug heropstarten midden februari is ondertussen zo goed als onmogelijk geworden. Of en wanneer er dan wel wordt heropgestart, blijft voor heel wat ploegen koffiedik kijken. Zo ook voor derdenationaler KAC Betekom, dat nu al enkele maanden bovenaan staat in een weinig zeggende rangschikking van vier speeldagen. Sportief verantwoordelijke Wim Van Uffel is pro een heropstart maar dan wel met duidelijke voorwaarden: open kantines én publiek.
 1. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"

 2. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!