Challouk en Smeets geven aan dat Spilleers de bal met de arm uit doel heeft gehouden, maar ref Vermeiren had er geen oren naar.
Volledig scherm
Challouk en Smeets geven aan dat Spilleers de bal met de arm uit doel heeft gehouden, maar ref Vermeiren had er geen oren naar. © BELGA

Trainer Vincent Euvrard (RWDM): “Scheidsrechterlijke dwaling niet enige oorzaak van ons verlies tegen Club NXT”

voetbal - challenger pro leagueDe motor sputtert bij RWDM. Voor het eerst dit seizoen verloren de mannen van trainer Vincent Euvrard twee duels na elkaar en konden ze op de koop toe ook niet tot scoren komen. En dat tegen de C-ploeg van Club Brugge (0-2), want Club NXT trad aan met een piepjonge ploeg, omdat heel wat jongens van de beloftenploeg de dag ervoor tegen Lille hadden gespeeld.

  1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
    Independer

    Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

    Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.