Karim Dante Abdoul (r.), op Moeskroen goed voor de gelijkmaker, staat wellicht opnieuw in de basis tegen Zulte Waregem.
Volledig scherm
Karim Dante Abdoul (r.), op Moeskroen goed voor de gelijkmaker, staat wellicht opnieuw in de basis tegen Zulte Waregem. © Belga

Trainer Vincent Euvrard (RWDM) neemt beker ernstig: “We willen graag ronde verder, ook al is Zulte Waregem grote uitdaging”

voetbal Beker van BelgiëNa het teleurstellend resultaat op Moeskroen (1-1) vorige vrijdag, waardoor RWDM ter plaatse blijft trappelen in de rangschikking van 1B, heeft de ploeg van trainer Vincent Euvrard sinds zaterdag volop de focus op de bekerwedstrijd tegen Zulte Waregem. “We nemen de beker ernstig en gaan er alles aan doen om een ronde verder te gaan”, verklaart de Molenbeekse coach.

  1. Coach Jan Van Huffel (Caruur Gent): “In elk spelonderdeel presteerden we collectief en individueel onder ons niveau”

    Coach Jan Van Huffel (Caruur Gent): “In elk spelonder­deel presteer­den we collectief en individu­eel onder ons niveau”

    Caruur Gent volleybalde zaterdagavond tegen Haasrode-Leuven onder hun normaal niveau. In receptie liep het minder, aanvallend lagen de cijfers ook vijftien procent lager dan de score bij de thuisploeg en het rendement van Gent was maar de helft tegenover dat van de Leuvenaars. Het is de onverbiddelijke optelsom en tevens de harde verklaring voor het duidelijk verlies van de Gentse ploeg in Leuven.
  2. Matthiece Nelissen (Sporting Hasselt): “Blij met broodnodige derbyzege tegen SK Tongeren”

    Matthiece Nelissen (Sporting Hasselt): “Blij met broodnodi­ge derbyzege tegen SK Tongeren”

    In het burenduel tussen Sporting Hasselt en SK Tongeren waren de belangen groot. Beide teams hadden nood aan een overwinning. Bij de Eburonen moest Jef Byloos inspringen, nadat Marco Pauls zelf ontslag had genomen. SK Tongeren zit in de hoek waar de klappen vallen. Dame Fortuna koos voor het andere kamp. Sporting met een uitblinkersrol voor Matthiece Nelissen (24) hield, na een 2-0 overwinning, de gouden punten in Hasselt.