Trainer Vicky Carleer zag Anzegem tien minuten voor tijd het enige doelpunt uit de partij maken.
Volledig scherm
Trainer Vicky Carleer zag Anzegem tien minuten voor tijd het enige doelpunt uit de partij maken. © Geert Tresignie (GTG)

Trainer Vicky Carleer ziet Wolvertem Merchtem onterecht de boot ingaan tegen Anzegem: “Jammer dat we niet beloond werden voor het harde werk”

voetbal derde nationale aHO Wolvertem Merchtem verloor met 0-1 in eigen huis tegen subtopper Anzegem. Na twee opeenvolgende zeges dus terug verliespunten en dat liet trainer Vicky Carleer met een erg zuur gevoel achter.

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Martijn Colson (Caruur Gent): “Zelfs als achtste ploeg maak je kans om een Europees ticket te bemachtigen”
  Lotto Volley League

  Martijn Colson (Caruur Gent): “Zelfs als achtste ploeg maak je kans om een Europees ticket te bemachti­gen”

  Caruur Gent is na de overwinning tegen Lindemans Aalst zeker van deelname aan de play-offs. Het duel tegen Aalst leverde een boeiend spektakel op met wisselende kansen. Drie sets werden met een minimale kloof afgesloten, in de twee andere sets was het verschil slechts drie punten. De spanningsgraad lag hoog, want de inzet was groot en de belangen waren aanzienlijk.