Trainer Vicky Carleer kijkt hoopvol uit naar het streektreffen met Eppegem: “Zij pakten nog maar één punt, maar dat zegt wat mij betreft niet alles.”
Volledig scherm
Trainer Vicky Carleer kijkt hoopvol uit naar het streektreffen met Eppegem: “Zij pakten nog maar één punt, maar dat zegt wat mij betreft niet alles.” © Geert Tresignie

trainer Vicky Carleer en HO Wolvertem Merchtem ontvangen streekgenoot en rode lantaarn Eppegem: “Zij zullen hun huid ook nu weer duur verkopen”

voetbal derde nationale AHO Wolvertem Merchtem en KFC Eppegem spelen zondagnamiddag één van de weinige Vaams-Brabantse derby’s in derde nationale A. Trainer Vicky Carleer wil de meer dan behoorlijke start met zeven op twaalf ook graag dit weekend bevestigd zien tegen rood-groen.

  1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
    Spaargids.be

    Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

    Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.