Een stevig duel tussen Jonas Laureys (l.) en thuisspeler Masis Voskanian.
Volledig scherm
Een stevig duel tussen Jonas Laureys (l.) en thuisspeler Masis Voskanian. © Bart Vandenbroucke

Trainer Vanhoudt ziet KVK Tienen kans op kans missen tegen Sint-Eloois-Winkel Sport: “Zoveel mogelijkheden krijg je niet iedere week”

voetbal eerste nationaleAan kansen geen gebrek bij KVK Tienen, ook niet vanmiddag op het veld van Sint-Eloois-Winkel Sport. Maar de Suikerploeg komt dit seizoen maar moeilijk aan winnen toe en slaagde daar ook dit weekend niet in. Meer nog, het ging na de pauze zelfs tegen tien thuisspelers onderuit. Het werd 3-1.

 1. Elise Van Sas (VC Oudegem): “Vorig jaar wonnen we de Beker van België, dit jaar willen we de titel pakken”
  Vrouwenvolleybal Liga A

  Elise Van Sas (VC Oudegem): “Vorig jaar wonnen we de Beker van België, dit jaar willen we de titel pakken”

  Het ging zaterdagavond in de Edugo Arena vooral over de eerste plaats in de Liga bij de vrouwen. VDK Gent tegen VC Oudegem, altijd een garantie voor spektakel. Na dit weekend is het zonneklaar welke ploegen er voor de play-offs en de landstitel zullen spelen. Asterix Avo, VDK Gent, Charleroi Volley en uiteraard ook VC Oudegem staan te drummen op de eerste vier plaatsen. Elk weekend is het haasje over springen tussen deze beste ploegen in het land.
 2. Yanis Rucquois bezorgt Mandel United in laatste minuut eerste thuiszege van het seizoen: “Opluchting is groot”
  Voetbal eerste nationale

  Yanis Rucquois bezorgt Mandel United in laatste minuut eerste thuiszege van het seizoen: “Opluchting is groot”

  FC Mandel United heeft zijn eerste thuiszege van het seizoen beet. FC Antwerp B werd met 2-1-cijfers terug huiswaarts gestuurd, zodat er eindelijk eens een zegegebaar kon gemaakt worden in de Izegemse Skyline Arena. De eerstenationaler blijft ondanks die driepunter op de laatste plaats van het klassement staan, maar hoopt dat de ommekeer nu eindelijk is ingezet.