Tom Van Imschoot leidde maandagochtend Lierses eerste training van het seizoen.
Volledig scherm
Tom Van Imschoot leidde maandagochtend Lierses eerste training van het seizoen. © Mpics

Trainer Tom Van Imschoot en Lierse zijn begonnen aan voorbereiding: “Er kwam kwaliteit bij, hopelijk pakt mayonaise nu snel”

Voetbal 1BDe kop is er af voor 1B-club Lierse Kempenzonen. Trainer Tom Van Imschoot en zijn mannen werkten maandagochtend hun eerste training van de voorbereiding af. Na afloop spraken wij met de T1 van de Pallieters. “Het tussenseizoen is goed verlopen, nu moeten we zorgen dat de mayonaise snel pakt.”

  1. Derdeprovincialer SK Waanrode viert 50-jarig bestaan met galamatch tegen KFC Diest. Voorzitter Werner Meeus: “Mooie affiche voor uitstraling van de club”
    Voetbal derde provinciale

    Derdepro­vin­ci­a­ler SK Waanrode viert 50-jarig bestaan met galamatch tegen KFC Diest. Voorzitter Werner Meeus: “Mooie affiche voor uitstra­ling van de club”

    Derdeprovincialer SK Waanrode speelt dit seizoen zijn vijftigste jaar in competitie en dat moet gevierd worden. Het jubileum wordt zondagmiddag ingezet met een galamatch tegen de buren van KFC Diest. De aftrap aan de Steenberg wordt gegeven door Eddy Dierickx, oud-coryfee van beide clubs (16 uur).