Sam Vermeulen was sinds november 2019 aan de slag als T1 bij Eppegem: "Fier dat bepaalde jongens mannen werden."
Volledig scherm
Sam Vermeulen was sinds november 2019 aan de slag als T1 bij Eppegem: "Fier dat bepaalde jongens mannen werden." © KMS

Trainer Sam Vermeulen verlaat KFC Eppegem en trekt naar Nijlen: “Botsten soms op limieten”

voetbal derde nationale AVerrassend nieuws bij het anders zo rustige KFC Eppegem. Trainer Sam Vermeulen heeft beslist de club te verlaten en over te stappen naar Nijlen, dat uitkomt in derde nationale B. Wij legden ons oor te luister bij de Eppegemse T1, die dit weekend wel nog de belangrijke match tegen Rumbeke voor zijn rekening neemt.

 1. Trainer Geert Persoons boekt eerste zege met Retie: “Hopelijk betekent dit een nieuwe start”
  Voetbal eerste provinciale

  Trainer Geert Persoons boekt eerste zege met Retie: “Hopelijk betekent dit een nieuwe start”

  De opluchting in het kamp van KBSK Retie was zondag groot. De fusieclub uit eerste provinciale boekte tegen Marierkerke-Branst een 4-3-overwinning. Na een heel sterke competitiestart was het van midden november geleden dat de Kempenaars nog een driepunter konden optekenen. Voor Geert Persoons, die in het zicht van de winterstop het roer van Andy Van Kets als T1 had overgenomen, was het zijn eerste driepunter.
 2. David Habarugira en KFC Diest knopen na ruim drie maanden malaise nog eens aan met deugddoende zege tegen Wellen (3-1): “Eindelijk nog eens beloond voor het harde werk”
  voetbal derde nationale B

  David Habarugira en KFC Diest knopen na ruim drie maanden malaise nog eens aan met deugddoen­de zege tegen Wellen (3-1): “Eindelijk nog eens beloond voor het harde werk”

  Een diepe zucht van opluchting ging zaterdagavond doorheen het Diestse Warandestadion. Ruim drie maanden na de laatste overwinning, thuis tegen Wezel, wist KFC Diest eindelijk nog eens aan te knopen met een deugddoende driepunter tegen KVK Wellen. Het werd 3-1 dankzij twee goals in de laatste vijf minuten.