Trainer Pieter Van der Sloten.
Volledig scherm
Trainer Pieter Van der Sloten. © VdB

Trainer Pieter Van der Sloten ook volgend seizoen bij SK Beveren-Leie. Voorzitter Claude Bamelis: “De klik met de spelers is er, ze zijn zeer content over onze trainer”

voetbal tweede provincialePieter Van der Sloten is ook volgend seizoen trainer van tweedeprovincialer SK Beveren-Leie. Hij nam vorig seizoen in februari over. “De klik met de spelers is er, ze zijn zeer content over onze trainer. Het was een prioriteit om eerst de trainer voor komend seizoen vast te leggen”, zegt voorzitter Claude Bamelis.

 1. Benny Jonckheere keert terug als T2 bij SV Diksmuide: “Jaartje rust heeft mij deugd gedaan”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Benny Jonckheere keert terug als T2 bij SV Diksmuide: “Jaartje rust heeft mij deugd gedaan”

  Met Allan Deschodt vond eersteprovincialer SV Diksmuide eerder al een nieuwe hoofdtrainer met een verleden bij de club en nu haalde het met Benny Jonckheere ook een oude bekende als nieuwe T2 terug. De Diksmuideling was in het verleden al trainer bij de Boterjongens en speelde er ook in de jeugd. Aangezien keeperstrainer Tom Vandenbussche bij de club blijft, heeft Diksmuide de technische staf voor volgend seizoen op orde.
 2. Team Feyaerts op zoek naar teamgenoot voor kampioen Kenny Herremans: “Na een moeilijke start zijn we naar elkaar toegegroeid”
  autosport

  Team Feyaerts op zoek naar teamgenoot voor kampioen Kenny Herremans: “Na een moeilijke start zijn we naar elkaar toege­groeid”

  Sinds de start van de Ford Fiesta Sprint Cup in 2018 speelde de FordStore Feyaerts een voorname rol in de merkencup met de spectaculaire Ford Fiesta. In dat eerste jaar wonnen zij de eerste uitgave van het Ford Dealer Team Championship en in 2019 speelde Leuvenaar Bert Longin in de finale mee in de titelontknoping. Vorig jaar kwam een andere Leuvenaar, Kenny Herremans, kampioen in 2018, bij het team van de Ford-verdeler met vestigingen in Aarschot en Haacht. Hij pakte na een weliswaar ingekorte competitie zowel de algemene titel als een tweede kroon in het Ford Dealer Team Championship.
 1. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"

 2. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk