Tano Hermans (r.), op dit beeld in duel met Mbaye Ibrahima van E. Aalst, is één van de vele nieuwkomers bij Mazenzele-Opwijk.
Volledig scherm
Tano Hermans (r.), op dit beeld in duel met Mbaye Ibrahima van E. Aalst, is één van de vele nieuwkomers bij Mazenzele-Opwijk. © Geert De Rycke

Trainer Pieter Stevens (Mazenzele-Opwijk) kan zondag op Galmaarden titel pakken: “Hoe sneller, hoe liever”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALEAls het even meezit, kan Mazenzele-Opwijk, de fiere leider in tweede provinciale B, zondag de titel pakken. Er zijn echter twee belangrijke voorwaarden aan verbonden. Eerste achtervolger Kraainem moet zaterdagavond punten laten liggen tegen Kester-Gooik en Mazenzele-Opwijk mag zeker niet verliezen op Galmaarden.

 1. Benjamin Paque van de schoolbanken in Tongeren naar racen tijdens de F1-weekends: “Het doel is heel wat nieuwe circuits te ontdekken”
  PREMIUM
  autosport Porsche Carrera Cup

  Benjamin Paque van de schoolban­ken in Tongeren naar racen tijdens de F1-week­ends: “Het doel is heel wat nieuwe circuits te ontdekken”

  Na een sterke deelname aan de eerste editie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe, werkt Benjamin Paque hard aan de voorbereiding van het verdere seizoen 2023. Dat zal verlopen via de Porsche Carrera Cup France met de Franse formatie CLRT, naast drie meetings van de Porsche Carrera Cup Benelux met August by NGT. En bovendien het integrale seizoen van de Porsche Mobil 1 Supercup, in het voorprogramma van de Grands Prix de F1 in Europa, opnieuw met CLRT. De student uit Tongeren zal nog weinig vrije tijd over hebben.
  Tongeren
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.