Aron Defevere, met een tackle op Oudenaarde-speler Vanwildemeersch, pakte zijn derde geel en mist zaterdagavond de partij tegen Ronse.
Volledig scherm
Aron Defevere, met een tackle op Oudenaarde-speler Vanwildemeersch, pakte zijn derde geel en mist zaterdagavond de partij tegen Ronse. © VDB

Trainer Peter Devos ziet Gullegem in eigen huis verliezen tegen Oudenaarde: “Onze eerste helft was niet goed”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AIn de boeiende wedstrijd tussen FC Gullegem en een collectief sterker SV Oudenaarde - dat met 1-2 won - vielen alle doelpunten op hoekschop en dat is toch wel opmerkelijk. “Op basis van de tweede helft verdienden we wel een punt”, aldus trainer Peter Devos. “Onze eerste helft was niet goed.”

  1. Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx in de kleuren van PTR aan de start van de 90ste Monte Carlo: “Podiumplaats in onze klasse zou al heel mooi zijn”
    AUTOSPORT

    Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx in de kleuren van PTR aan de start van de 90ste Monte Carlo: “Podium­plaats in onze klasse zou al heel mooi zijn”

    De troepen van Pieter Tsjoen zijn goed vertegenwoordigd in Monaco, waar de eerste WK-rally van het seizoen traditioneel op de kalender staat. In de kleuren van PTR, het team van de Oost-Vlaamse rallyman en ondernemer, zien we twee wagens: een Skoda Fabia Evo voor Freddy Loix en Pieter Tsjoen zelf en een Renault Clio voor Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx. Beide teams hebben al ervaring in de legendarische Monte Carlo en vertrekken met een zekere ambitie.