Een aangeslagen Kassandra Missipo wordt met een zware knieblessure van het veld gedragen door haar medespeelsters omdat er niet snel genoeg een draagberrie voorhanden was.
Volledig scherm
Een aangeslagen Kassandra Missipo wordt met een zware knieblessure van het veld gedragen door haar medespeelsters omdat er niet snel genoeg een draagberrie voorhanden was. © Tresignie

Trainer Patrick Wachel (RSCA) blij met 2-0-zege tegen Gent: “Zware knieblessure Missipo zet domper op vreugde”

vrouwenvoetbal super leagueDoor de verdiende 2-0-zege tegen Gent staat RSCA Women mogelijk op één overwinning van de titel. Voorwaarde is wel dat de ploeg van trainer Wachel op zaterdag 15 mei ‘thuis’ wint tegen OHL, de ploeg in vorm. Dan al is de vierde titel op rij een feit.

  1. Brusselaar Anas Tahiri (ex-Lierse) verliet Eredivisie en begon voorbereiding met Roemeense kampioen Cluj: “Dromen van de Champions League”
    buitenlands voetbal

    Brusselaar Anas Tahiri (ex-Lier­se) verliet Eredivisie en begon voorberei­ding met Roemeense kampioen Cluj: “Dromen van de Champions League”

    Anas Tahiri trok vorige week de deur bij RKC Waalwijk na drie seizoenen achter zicht dicht en ging transfervrij naar de Roemeense kampioen Cluj. De 26-jarige middenvelder maakte in 2018, ook al einde contract, de overstap van Lierse waar hij ook het grootste deel van zijn opleiding kreeg. Met de transfer zet Tahiri een grote stap vooruit in zijn carrière, want van de degradatiestrijd in de Eredivisie gaat het nu naar de voorrondes van de Champions League.