Een aangeslagen Kassandra Missipo wordt met een zware knieblessure van het veld gedragen door haar medespeelsters omdat er niet snel genoeg een draagberrie voorhanden was.
Volledig scherm
Een aangeslagen Kassandra Missipo wordt met een zware knieblessure van het veld gedragen door haar medespeelsters omdat er niet snel genoeg een draagberrie voorhanden was. © Tresignie

Trainer Patrick Wachel (RSCA) blij met 2-0-zege tegen Gent: “Zware knieblessure Missipo zet domper op vreugde”

vrouwenvoetbal super leagueDoor de verdiende 2-0-zege tegen Gent staat RSCA Women mogelijk op één overwinning van de titel. Voorwaarde is wel dat de ploeg van trainer Wachel op zaterdag 15 mei ‘thuis’ wint tegen OHL, de ploeg in vorm. Dan al is de vierde titel op rij een feit.

  1. Sterke Louis Naeyaert baalt om gemiste podiumplaats in Kallemoeie: “Prijs van leerschool moeten betalen”
    triatlon

    Sterke Louis Naeyaert baalt om gemiste podium­plaats in Kallemoeie: “Prijs van leerschool moeten betalen”

    Spanning troef in de Kallemoeietriatlon van Beernem zondagnamiddag. Bij de vrouwen was voormalig Belgisch kampioene Xenia Luxem net als twee jaar geleden duidelijk de beste. Bij de mannen zagen we na de solo van Adam Lambrechts een spannende strijd tussen Lukas Bosmans en Sander Heemeryck, al had Bruggeling Louis Naeyaert in de beginfase het heft in handen. Hij kwam te vroeg de man met de hamer tegen.