Marc Brys feliciteert Thomas Henry, Xavier Mercier en David Hubert. De kans is groot dat hij voor elk van hen een vervanger moet zoeken.
Volledig scherm
Marc Brys feliciteert Thomas Henry, Xavier Mercier en David Hubert. De kans is groot dat hij voor elk van hen een vervanger moet zoeken. © Belga

Trainer Marc Brys (OHL): “Belangrijk dat gros van de vele nieuwkomers mee op oefenstage gaan”

voetbal 1ABij OHL zijn ze met de voorbereiding van het seizoen 2021-22 begonnen. Met grootse werken aan het speelveld van Den Dreef. En met het uittekenen van een grotendeels nieuwe spelerskern, die het (nog) beter zou moeten doen dan die van dit seizoen, die lang meestreed voor play-off 1,  maar uiteindelijk strandde op de elfde plaats.

 1. Sterke Louis Naeyaert baalt om gemiste podiumplaats in Kallemoeie: “Prijs van leerschool moeten betalen”
  triatlon

  Sterke Louis Naeyaert baalt om gemiste podium­plaats in Kallemoeie: “Prijs van leerschool moeten betalen”

  Spanning troef in de Kallemoeietriatlon van Beernem zondagnamiddag. Bij de vrouwen was voormalig Belgisch kampioene Xenia Luxem net als twee jaar geleden duidelijk de beste. Bij de mannen zagen we na de solo van Adam Lambrechts een spannende strijd tussen Lukas Bosmans en Sander Heemeryck, al had Bruggeling Louis Naeyaert in de beginfase het heft in handen. Hij kwam te vroeg de man met de hamer tegen.
 2. Mathieu Mertens (Pelt) roept zijn troepen dinsdag samen: “We zijn nog op zoek naar een doelman”
  Voetbal derde nationale B

  Mathieu Mertens (Pelt) roept zijn troepen dinsdag samen: “We zijn nog op zoek naar een doelman”

  Derdenationaler Esperanza Pelt begint dinsdag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Trainer Mathieu Mertens laat zijn spelers de eerste weken opnieuw balgevoel krijgen. Het fysieke werk is voor juli. Pelt telt zeven nieuwkomers, maar daar komt nog minstens een nieuweling bij. “We zijn nog altijd op zoek naar een tweede doelman. Het uitvallen van Roy Franken en het afhaken van Jan Vanhengel strooide roet in het eten”, vertelt Mertens.