Marc Brys feliciteert Thomas Henry, Xavier Mercier en David Hubert. De kans is groot dat hij voor elk van hen een vervanger moet zoeken.
Volledig scherm
Marc Brys feliciteert Thomas Henry, Xavier Mercier en David Hubert. De kans is groot dat hij voor elk van hen een vervanger moet zoeken. © Belga

Trainer Marc Brys (OHL): “Belangrijk dat gros van de vele nieuwkomers mee op oefenstage gaan”

voetbal 1ABij OHL zijn ze met de voorbereiding van het seizoen 2021-22 begonnen. Met grootse werken aan het speelveld van Den Dreef. En met het uittekenen van een grotendeels nieuwe spelerskern, die het (nog) beter zou moeten doen dan die van dit seizoen, die lang meestreed voor play-off 1,  maar uiteindelijk strandde op de elfde plaats.

 1. Lotte Claes toont supervorm met knappe winst in Kortrijk: “Ik heb me gespaard voor BK tijdrijden”
  TRIATLON/DUATLON

  Lotte Claes toont supervorm met knappe winst in Kortrijk: “Ik heb me gespaard voor BK tijdrijden”

  Belgisch duatlonkampioen Lotte Claes heeft de goede vorm al vroeg op het seizoen te pakken. Claes vernederde in de eerste wedstrijd op Belgische bodem alle tegenstand en won met ruim acht minuten voorsprong. Omdat er in eigen land amper tegenstand is, legt de Waaslandse zich dit seizoen ook toe op het wielrennen. Zo start Claes woensdag op het BK tijdrijden. “Mijn eerste keer ooit, dus ik weet niet wat ik moet verwachten”, aldus de verpleegster.
 2. Rutger Wouters gaat voor nieuwe tijdrittitel bij de elite zonder contract: “Mijn fiets is intussen elf jaar oud”
  wielrennen

  Rutger Wouters gaat voor nieuwe tijdritti­tel bij de elite zonder contract: “Mijn fiets is intussen elf jaar oud”

  Rutger Wouters (Team Thielemans-De Hauwere) verdedigt woensdag in Ingelmunster zijn Belgische titel in het tijdrijden bij de elite zonder contract. Een jaar geleden pakte de Koerselenaar de driekleur op een fiets van tien jaar oud. “Die is intussen een jaar ouder, maar nog altijd paraat”, lacht Wouters. “Ik verwacht concurrentie van vooral David Boucher en Guillaume Seye, die vorig jaar zesde werd bij de profs.”