Marc Antonissen begint aan zijn vijfde seizoen bij de formatie uit eerste provinciale.
Volledig scherm
Marc Antonissen begint aan zijn vijfde seizoen bij de formatie uit eerste provinciale. © Mpics

Trainer Marc Antonissen en OG Vorselaar staan voor loodzware competitiestart:
“Drie titelkandidaten in eerste vijf wedstrijden”

Voetbal: eerste provincialeHet was even schrikken toen met bij OG Vorselaar de voorbije dagen de voetbalkalender van eerste provinciale onder ogen kreeg. In de Riemenstraat worden ze getrakteerd op een loodzware start, die begint op het veld van Berg en Dal in Meerhout. Uitgerekend één van de weinige ploegen waartegen Vorselaar vorig seizoen wel in actie kwam.

  1. Alain Peetermans en Zepperen-Brustem starten laatste fase van de voorbereiding: “Constante prestaties neerzetten om zo hoog mogelijk te finishen”
    Voetbal eerste provinciale

    Alain Peetermans en Zepperen-Brustem starten laatste fase van de voorberei­ding: “Constante prestaties neerzetten om zo hoog mogelijk te finishen”

    Wanneer we bij de trainers in eerste provinciale informeerden naar mogelijke titelkandidaten, werd Zepperen-Brustem veelvuldig genoemd. Trainer Alain Peetermans wil die favorietenrol zeker niet ontkennen, maar schuift zelf Schoonbeek-Beverst en Torpedo Hasselt naar voor als de te kloppen ploegen. “Op papier hebben we een team dat in de top vijf kan meedraaien”, zegt Peetermans. “We hebben in het tussenseizoen de groep in de breedte aangevuld en komen sterker voor de dag dan vorig jaar. Maar een titel of promotie krijg je niet op bestelling.”