Zonnebeke-trainer Ludovic Sieuw heeft kopzorgen, want het aantal beschikbare verdedigers begint krap te worden.
Volledig scherm
Zonnebeke-trainer Ludovic Sieuw heeft kopzorgen, want het aantal beschikbare verdedigers begint krap te worden. © VDB

Trainer Ludovic Sieuw (SC Zonnebeke) heeft defensieve zorgen: “Als er achterin nog iemand uitvalt, dan weet ik het niet meer”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEEersteprovincialer SC Zonnebeke maakt zondag de verplaatsing naar SC Blankenberge. Beide ploegen tellen nog maar één punt en vooral voor de kustploeg is dat een tegenvaller van formaat, want Blankenberge werd bij de titelkandidaten gerakend. 

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Nicolas Nys pakt met Tienen belangrijke punten in de degradatiestrijd: “Winnen tegen Gent-Oost Eagles was een kleine must”
  Basketbal eerste landelijke

  Nicolas Nys pakt met Tienen belangrij­ke punten in de degradatie­strijd: “Winnen tegen Gent-Oost Eagles was een kleine must”

  Tienen behaalde dit weekend een belangrijke 56-54-overwinning tegen Gent-Oost Eagles. Door deze driepunter vindt de ploeg aansluiting bij een peloton van vier concurrerende ploegen die allemaal samen de laatste plaats bezetten met drie overwinningen. Zaterdag wacht er opnieuw een cruciaal duel, wanneer Limburg United C over de vloer komt.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.