Carlo Lavigne zag dat het goed was tegen Sporting Kampenhout en dat na enkele mindere prestaties.
Volledig scherm
Carlo Lavigne zag dat het goed was tegen Sporting Kampenhout en dat na enkele mindere prestaties. © Jorghé Van Hecke

Trainer Lavigne sleept met KHO Bierbeek een puntje uit de brand op bezoek bij leider Kampenhout: “Elke week voor de winst blijven gaan”

voetbal eerste provincialeDat Sporting Kampenhout de beste ploeg van eerste provinciale is, zal iedereen die de reeks een beetje volgt wel kunnen beamen. Maar puntenverlies overkomt zelfs de beste en dat bleek ook in de topper tegen KHO Bierbeek. Geel-blauw leek op weg naar een 2-1-overwinning, maar daar besliste een penaltyfase in de slotminuten anders over.

 1. Trainer Nordine Vanroosbeke (Blauwvoet Otegem):
“Behoud zou voor de club een heel grote overwinning zijn”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Trainer Nordine Vanroosbe­ke (Blauwvoet Otegem): “Behoud zou voor de club een heel grote overwin­ning zijn”

  Blauwvoet Otegem gooide het dit seizoen bewust over een andere boeg nadat bijna alle spelers vertrokken. De Panda’s vechten tegen de degradatie. “Kiezen voor veel jonge gasten houdt een risico in”, aldus trainer Nordine Vanroosbeke. “Het is daarom niet minder plezant. We amuseren ons, de spelers ook. Doelstelling is het behoud en voor de club zou dat een heel grote overwinning zijn.”
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.