De trainersstaf blijft ongewijzigd. Kristof Meykens start zijn vijfde seizoen als hoofdtrainer en wordt bijgestaan door Nico Vanluyd (T2) en Mario Hanssen (keeperstrainer).
Volledig scherm
De trainersstaf blijft ongewijzigd. Kristof Meykens start zijn vijfde seizoen als hoofdtrainer en wordt bijgestaan door Nico Vanluyd (T2) en Mario Hanssen (keeperstrainer). © Bart Borgerhoff

Trainer Kristof Meykens (Herk FC) mikt op een plaats in de top vijf: “Jongeren kansen geven om zich voort te ontplooien”

voetbal eerste provincialeKristof Meykens gaat komend seizoen zijn vijfde seizoen in als hoofdtrainer van eersteprovincialer FC Herk. Meykens laat niets aan het toeval over en is reeds een achttal weken aan de voorbereiding van het seizoen bezig. Opnieuw blijft Herk zijn eigenheid trouw. Beloftevolle jongeren uit eigen streek krijgen alle kansen om zich voort te ontwikkelen. En over de ambitie is de trainer duidelijk: “Een ploeg als Herk moet elk jaar voor een plaats in de top vijf durven gaan.”

  1. RC Waregem naar fusieploeg FC Doornik: “Tegen een degelijke tegenstander gaan we eens zien waar onze youngsters staan”
    VOETBAL/EERSTE PROVINCIALE

    RC Waregem naar fusieploeg FC Doornik: “Tegen een degelijke tegenstan­der gaan we eens zien waar onze youngsters staan”

    Voor de beker maakt RC Waregem de korte verplaatsing naar fusieploeg FC Doornik dat een reeks hoger speelt en de ambitie heeft om te promoveren. “Tegen een degelijke tegenstander gaan we eens zien waar onze youngsters staan”, zegt trainer Jason Tarras. “We hebben voor de beker geen torenhoge ambities maar gaan proberen onze huid duur te verkopen.”