De trainersstaf blijft ongewijzigd. Kristof Meykens start zijn vijfde seizoen als hoofdtrainer en wordt bijgestaan door Nico Vanluyd (T2) en Mario Hanssen (keeperstrainer).
Volledig scherm
De trainersstaf blijft ongewijzigd. Kristof Meykens start zijn vijfde seizoen als hoofdtrainer en wordt bijgestaan door Nico Vanluyd (T2) en Mario Hanssen (keeperstrainer). © Bart Borgerhoff

Trainer Kristof Meykens (Herk FC) mikt op een plaats in de top vijf: “Jongeren kansen geven om zich voort te ontplooien”

voetbal eerste provincialeKristof Meykens gaat komend seizoen zijn vijfde seizoen in als hoofdtrainer van eersteprovincialer FC Herk. Meykens laat niets aan het toeval over en is reeds een achttal weken aan de voorbereiding van het seizoen bezig. Opnieuw blijft Herk zijn eigenheid trouw. Beloftevolle jongeren uit eigen streek krijgen alle kansen om zich voort te ontwikkelen. En over de ambitie is de trainer duidelijk: “Een ploeg als Herk moet elk jaar voor een plaats in de top vijf durven gaan.”

  1. Kortemark-kapitein Henri Moyaert onderstreept het belang van de topper tegen Houthulst: “De winnaar deelt een mentale tik uit”
    VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

    Kortemark-kapitein Henri Moyaert onder­streept het belang van de topper tegen Houthulst: “De winnaar deelt een mentale tik uit”

    Zowel SVD Kortemark (zes op zes) als WS Houthulst (vier op zes) zijn net als vorig jaar goed aan het seizoen begonnen in tweede provinciale A. Beide ploegen behoren tot de meer ambitieuzere teams in de reeks en willen koste wat het het wil bovenin meedraaien. Zaterdag kijken ze elkaar in de ogen, op het terrein van Kortemark, in een onvervalste topper.