Trainer Koen Hustinx (rechts) en doelman Maarten Silkens (links) kozen bewust om dichter bij huis te spelen en vonden elkaar bij FC Veldwezelt.
Volledig scherm
Trainer Koen Hustinx (rechts) en doelman Maarten Silkens (links) kozen bewust om dichter bij huis te spelen en vonden elkaar bij FC Veldwezelt. © Borgerhoff

Trainer Koen Hustinx en doelman Maarten Silkens kozen bewust voor FC Veldwezelt: “Wij willen absoluut kampioen spelen”

voetbal vierde provinciale AKoen Hustinx ruilde tijdens het tussenseizoen Eendracht Termien verrassend voor vierde provincialer  FC Veldwezelt en werd er speler-trainer. Een jaartje eerder koos doelman Maarten Silkens ook al voor de dezelfde club. Voor beiden was het een bewuste keuze. Zowel Hustinx als Silkens wilden dichter bij huis spelen en zetten hun familieleven op de eerste plaats. Hun overstap zorgde voor een nieuwe dynamiek in het Veldwezeltse voetbal. De club prijkt mee bovenin en lokt weer vele voetbalfans naar de Winevenstraat.

  1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
    Spaargids.be

    Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

    Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.