Met Vincent Oplinus verliest Racing Waregem één van zijn sterkhouders.
Volledig scherm
Met Vincent Oplinus verliest Racing Waregem één van zijn sterkhouders. © VDB

Trainer Jason Tarras (RC Waregem): “Dat Vincent Oplinus stopt, is een pijnlijk verlies”

voetbal eerste provincialeEersteprovincialer Racing Waregem speelt zaterdag om 17 uur thuis een tweede oefenwedstrijd tegen de ambitieuze derdeprovincialer VC Ardooie. “Op vraag van de spelers hebben we de derde week van mei de trainingen hervat”, aldus trainer Jason Tarras. “Volgende week zondag om 15 uur is er dan nog een oefenmatch op Zwevegem en dan stoppen we.”

 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.
 2. Noor Van Riel volgde met spanning prestatie van broer Marten op Spelen: “Ontzettend fier op zijn vierde plaats”
  Triatlon

  Noor Van Riel volgde met spanning prestatie van broer Marten op Spelen: “Ontzettend fier op zijn vierde plaats”

  Onze landgenoot Marten Van Riel greep afgelopen nacht nipt naast een medaille in de olympische triatlon. De Kempenaar streed lange tijd mee voorin, maar moest in het afsluitende loopnummer in de slotkilometeres de top drie laten gaan. Het wedstrijdverloop zat niet mee voor de Belgian Hammer, maar ondertussen heeft de ontgoocheling plaatsgemaakt voor trots. “Want hij moet hier ook fier op zijn”, meent zijn zus en eveneens triatlete Noor Van Riel.