Tom Denoulet behoort tot de sterkhouders van tweedenationaler Sparta Petegem.
Volledig scherm
Tom Denoulet behoort tot de sterkhouders van tweedenationaler Sparta Petegem. © Robby Verdickt

Trainer Jason Tarras en al vijftien spelers blijven bij RC Waregem, Tom Denoulet (Sparta Petegem) komt terug

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEJason Tarras is ook volgend seizoen trainer van eersteprovincialer Racing Waregem. En maar liefst vijftien spelers tekenden bij voor een verlengd verblijf in het Mirakelstadion. “De groepssfeer is goed en de groep wil samenblijven”, aldus trainer Jason Tarras.

 1. HISTORISCH. Na promotie vieren Stijn Stijnen en Patro Eisden nu ook kampioenstitel: “Met zege tegen Dessel zetten we kers op taart”
  PREMIUM
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  HISTORISCH. Na promotie vieren Stijn Stijnen en Patro Eisden nu ook kampioens­ti­tel: “Met zege tegen Dessel zetten we kers op taart”

  Patro Eisden kroonde zich zaterdagavond met grote onderscheiding tot de terechte kampioen in eerste nationale. In een sfeerrijk en volgelopen stadion namen de Maaslanders na de rust de maat van Dessel Sport en zetten met het binnenrijven van de kampioenstitel de kers op de taart van een schitterend seizoen. De ontlading was enorm. “Als je vier weken voor het competitieslot de promotie reeds in handen hebt en daarna ook nog de titel pakt, geeft dat een onbeschrijflijk gevoel. Je kan daar alleen maar van dromen”, genoot Stijn Stijnen.
  Maasmechelen
 2. Cappellen bekroont droomseizoen met finalezege bij Lokeren-Temse (0-1) en is algemeen kampioen: “Wat wij presteerden, is ongezien”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale

  Cappellen bekroont droomsei­zoen met finalezege bij Lokeren-Tem­se (0-1) en is algemeen kampioen: “Wat wij presteer­den, is ongezien”

  Wat. Een. Seizoen. Superlatieven schieten te kort voor wat Cappellen dit seizoen presteerde. Een atypische voorbereiding, verschuivingen aan de top, een bekersprookje met een zestiende finale tegen Union als beloning en uiteindelijk een verdiende titel als apotheose. De 0-1-zege in de seizoensfinale op Daknam tegen Lokeren-Temse donderdagmiddag werd een zoveelste hoogtepunt.