Guido Brepoels minzaam kijkend in de lens van de camera: "Ik zie onze jeugdige groep elke week stappen vooruitzetten. En daar kan ik echt van genieten."
Volledig scherm
Guido Brepoels minzaam kijkend in de lens van de camera: "Ik zie onze jeugdige groep elke week stappen vooruitzetten. En daar kan ik echt van genieten." © Dick Demey

Trainer Guido Brepoels (KRC Genk Ladies) blikt terug op de eerste competitiehelft: “Halfweg staan we op een gedeelde vierde plaats, dat had niemand verwacht!”

Vrouwenvoetbal Super LeagueDe eerste competitiehelft van de Super League zit erop. Een superieur Anderlecht steekt met het maximum van de punten boven iedereen uit. Standard volgt op vier punten en daarachter is het met vier ploegen knokken voor een plaatsje in play-off 1. Met Genktrainer Guido Brepoels analyseren we de resultaten en de toenemende populariteit van het vrouwenvoetbal.

 1. Er ligt een knoop in de loop van ‘The Gunners’: hoe Arsenal afgegleden is tot een speelbal van machtige makelaars
  PREMIUM
  Premier League

  Er ligt een knoop in de loop van ‘The Gunners’: hoe Arsenal afgegleden is tot een speelbal van machtige makelaars

  Niet zo lang geleden stond ‘The Arsenal Way’ voor elegantie, klasse, jeugdigheid en succes. Inspiratie voor een generatie, naar het beeld van zijn architect Arsène Wenger. Vandaag ligt er een knoop in de loop van ‘The Gunners’, pas vijftiende in de Premier League. Relaas van hoe een integere voorbeeldclub is afgegleden en speelbal is geworden van machtige makelaars.
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"