Aanvoerder Pauline Windels (l.) ontzet een bal voor de neus van Aalst-speelster Niekie Pellens. Amber De Priester, auteur van de 0-2, kijkt toe.
Volledig scherm
Aanvoerder Pauline Windels (l.) ontzet een bal voor de neus van Aalst-speelster Niekie Pellens. Amber De Priester, auteur van de 0-2, kijkt toe. © Geert De Rycke

Trainer Gaytant ziet Zulte Waregem overtuigend winnen bij Aalst: “In een ander systeem onze beste match van het seizoen”

VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUEPlots wordt het in play-off 2 bijzonder spannend. Na de nederlaag van Ladies Genk bij hekkensluiter Charleroi en de 0-3-winst van Zulte Waregem bij Aalst delen drie teams met veertien punten de leidersplaats: Essevee, Genk en Aalst.

  1. Dante Vanzeir maakt rentree bij Union met vlotte zege tegen Overijse: “Het deed deugd om opnieuw op het veld te staan”
    voetbal 1A

    Dante Vanzeir maakt rentree bij Union met vlotte zege tegen Overijse: “Het deed deugd om opnieuw op het veld te staan”

    Union heeft er al twee oefenwedstrijden opzitten en telkens werd het een vlotte zege voor de kersverse eersteklasser. Afgelopen zaterdag stond de oefenpot tegen Tempo Overijse ook in het teken van de terugkeer van Dante Vanzeir. De 23-jarige aanvaller werd vorig seizoen topschutter in 1B en de Brusselaars rekenen komend seizoen in 1A ook op zijn doelpunten.