Bruno Derveaux : “Winst in ons eerste oefentreffen ga ik nog niet inkaderen.”
Volledig scherm
Bruno Derveaux : “Winst in ons eerste oefentreffen ga ik nog niet inkaderen.” © VDB

Trainer Derveaux (Harelbeke) na de 4-2-winst tegen Wielsbeke: “Wie nog op reis is, zal zich moeten bewijzen voor zijn plaats”

voetbal 2de nationale AHarelbeke haalde het in een oefentreffen met 4-2 van Wielsbeke. “Het blijft natuurlijk een vriendenmatch”, stelt thuistrainer Bruno Derveaux. “Ik kader dit nog niet.  Daar is het nog veel te vroeg voor.  Het was een heel zware dag voor sommigen.  We begonnen met een collectief ontbijt.  Daarna volgde een extra zware training op de Gavers.  Die duurde bijna twee uur, met allerhande loopoefeningen, ook  op interval.  Niet van de poes.”

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).