Feeststemming tijdens de eerste wedstrijd van SK Roeselare-Daisel voor de Beker van West-Vlaanderen tegen FC Heist (8-0).
Volledig scherm
Feeststemming tijdens de eerste wedstrijd van SK Roeselare-Daisel voor de Beker van West-Vlaanderen tegen FC Heist (8-0). © VDB

Trainer Christ Vandevijvere
(SK Roeselare-Daisel): “Twee keer na elkaar tegen Blankenberge”

voetbal eerste provincialeOpnieuw voetbal op Schiervelde. Het nieuwe SK Roeselare-Daisel, een samensmelting tussen VK Dadizele en de jeugd van SV Roeselare, won voor de Beker van West-Vlaanderen met 8-0-cijfers van FC Heist. Zondag staat de eerste wedstrijd voor de Beker van België op het menu en komt reeksgenoot SC Blankenberge op bezoek.

  1. Toon Opdekamp en Termien winnen derby tegen Wellen met 3-1: “Tanken met twee derbyzeges op rij opnieuw vertrouwen”
    VOETBAL DERDE NATIONALE B

    Toon Opdekamp en Termien winnen derby tegen Wellen met 3-1: “Tanken met twee derbyzeges op rij opnieuw vertrouwen”

    In een boeiende derby tussen derdenationalers Termien en Wellen trok de thuisploeg verdiend aan het langste eind. Nochtans was het Wellen dat op voorsprong klom. Termien toonde karakter en herpakte zich snel. Randy Grens, die al snel in de wedstrijd de gekwetste Engelen verving, kroonde zich tot matchwinnaar. Grens heerste in het middenveld en scoorde tweemaal. Met twee opeenvolgende derbyzeges heeft Termien de trein weer op de rails. “We zijn op de goede weg, maar blijven best met beide voeten op de grond”, waarschuwt Toon Opdekamp.