Feeststemming tijdens de eerste wedstrijd van SK Roeselare-Daisel voor de Beker van West-Vlaanderen tegen FC Heist (8-0).
Volledig scherm
Feeststemming tijdens de eerste wedstrijd van SK Roeselare-Daisel voor de Beker van West-Vlaanderen tegen FC Heist (8-0). © VDB

Trainer Christ Vandevijvere
(SK Roeselare-Daisel): “Twee keer na elkaar tegen Blankenberge”

voetbal eerste provincialeOpnieuw voetbal op Schiervelde. Het nieuwe SK Roeselare-Daisel, een samensmelting tussen VK Dadizele en de jeugd van SV Roeselare, won voor de Beker van West-Vlaanderen met 8-0-cijfers van FC Heist. Zondag staat de eerste wedstrijd voor de Beker van België op het menu en komt reeksgenoot SC Blankenberge op bezoek.

  1. Robin Schoenaker en Sporting Pelt winnen overtuigend derby bij HC Tongeren: “Mentale opsteker na uitschuiver tegen Kembit Lions”

    Robin Schoenaker en Sporting Pelt winnen overtui­gend derby bij HC Tongeren: “Mentale opsteker na uitschui­ver tegen Kembit Lions”

    Het eerste kwartier was evenwichtig. Dan sloeg een ijzersterk Sporting Pelt een eerste kloofje langs de hoekspelers Bart Köhlen en Tommie Falke. Tongeren met regisseur Arber Qerimi probeerde na de rust de bakens te verzetten, maar Pelt bleef heer en meester met een glansrol voor Nederlands internationaal Robin Schoenaker. Het werd een overtuigende 25-34 overwinning.