Bruno Debo.
Volledig scherm
Bruno Debo. © DBEW

Trainer Bruno Debo niet langer trainer van KVK Westhoek: “Ik zie het wel lukken om het behoud te verzekeren, er is kwaliteit genoeg”

voetbal tweede nationale ABruno Debo is niet langer trainer van tweedenationaler KVK Westhoek, dat de afgelopen maanden amper nog punten pakt. Het ontslag in het Crack Stadion in Ieper is daarom niet echt een verrassing. Zondag komt FC Merelbeke op bezoek. “Het stopt in wederzijds overleg”, zegt Debo. “Natuurlijk is het spijtig, maar ik zal er niet wakker van liggen en ga zeker niet in een zwart gat vallen. Ik kan alles relativeren.”

 1. Maaseik-manager Dieter Leenders na de winst in Gent: “We wisten dat het niet makkelijk zou worden en neen, geen commentaar over de match in Roeselare”
  PREMIUM
  Lotto Volley Liga

  Maas­eik-manager Dieter Leenders na de winst in Gent: “We wisten dat het niet makkelijk zou worden en neen, geen commentaar over de match in Roeselare”

  Greenyard Maaseik heeft zaterdag drie punten gepakt op het veld van Gent. Drie fel bevochten punten want het scheelde geen haar of er moest een vijfde set gespeeld worden. “We wisten dat het niet makkelijk zou worden, maar na Menen verslaan we nu ook Gent en pakken we een belangrijke zes op zes”, vertelt manager Dieter Leenders. “En neen, ik geef geen commentaar op de reactie van Roeselare omdat we onze wedstrijd niet willen verplaatsen.”
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Mats De Bauw maakt geslaagd wederoptreden bij KVK Ninove, maar gaat wel onderuit: “Hier zat meer in”
  PREMIUM
  voetbal eerste nationale

  Mats De Bauw maakt geslaagd wederoptre­den bij KVK Ninove, maar gaat wel onderuit: “Hier zat meer in”

  KVK Ninove is er zaterdagavond niet in geslaagd het schip in de veilige haven te brengen. Winst op Charleroi had de jongens van coach Haydock voor het eerst in maanden van een degradatieplaats weggeloodsd, maar de groenhemden gingen na een meer dan behoorlijke match toch onderuit op Charleroi B. Enige lichtpuntje was het wederoptreden van verdediger Mats De Bauw na maanden blessureleed. Hij maakte meteen de 90 minuten vol.