Bruno Debo in de dug-out: “De manier waarop we verliezen, is sneu.”
Volledig scherm
Bruno Debo in de dug-out: “De manier waarop we verliezen, is sneu.” © DBEW

Trainer Bruno Debo na eerste nederlaag KVK Westhoek: “Leider worden ging wel leuk zijn, maar met tien op vijftien kunnen we zeker niet klagen”

VOETBAL TWEEDE nationale AOp de vijfde speeldag leed KVK Westhoek zondag thuis tegen SV Oudenaarde zijn eerste nederlaag (1-2). Aanvoerder Laurenz Simoens en maats creëerden na de rust te weinig kansen. De bezoekers kregen tweemaal een penalty. Doelman Maxence Dannel redde de eerste van de 38-jarige spits Jerome Mezine. “De manier waarop we verliezen, is sneu”, zegt trainer Bruno Debo.

  1. Lyra-Lierse krijgt maar geen regelmaat in de prestaties. Lukt het wel tegen Lebbeke? “Longen uit ons lijf lopen en alles geven”

    Ly­ra-Lier­se krijgt maar geen regelmaat in de prestaties. Lukt het wel tegen Lebbeke? “Longen uit ons lijf lopen en alles geven”

    Een keer winnen, een keer verliezen, een keer gelijk. Het is het seizoen van Lyra-Lierse, geheel in contrast met de vorige voetbaljaargang, waarin Lyra-Lierse een periodetitel won. Dat lijkt er dit seizoen niet in te zitten. Lyra-Lierse heeft een opdracht, en die luidt dat die wisselvalligheid, dat gebrek aan regelmaat moet worden afgeschud. Makkelijker gezegd dan gedaan, natuurlijk. Lebbeke, nieuw in 2de amateur, moet het kind van de 2-0-nederlaag in Tongeren worden.